Λίβερπουλ: «Ψάχνεται» για  Μάουντ
i

Μάουντ / ©print screen

Λίβερπουλ: «Ψάχνεται» για Μάουντ

Sportal newsroom 16:05 - 21.01.2023

Ο Μέισον Μάουντ έχει μπει ξανά στη λίστα της Λίβερπουλ, στη προσπάθειά της να ανανεώσει το κέντρο της.

Στο κόλπο για τον Μέισον Μάουντ έχει μπει η Λίβερπουλ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Evening Standard οι «κόκκινοι» θέλουν να αποκτήσουν τον Άγγλο μεσοεπιθετικό της Τσέλσι. 

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι στη προσπάθειά της να ανανεώσει το κέντρο της, έχοντας αρκετά ονόματα στη λίστα. Ένα από αυτά είναι και του Μάουντ. Ο 24χρονος έχει ακόμα 18 μήνες στο συμβόλαιό του, όπου «κερδίζει» 75.000 λίρες τη βδομάδα, κάνοντάς τον έναν από τους πιο χαμηλά πληρωμένους παίχτες στην ομάδα. 

Οι «μπλε» θέλουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, αλλά η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ βρίσκεται από κοντά και παρακολουθεί τις εξελίξεις, προκειμένου να κάνει τη πρότασή της το καλοκαίρι. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι «κόκκινοι» ακούγονται για την απόκτησή του, καθώς και το καλοκαίρι είχαν δείξει ενδιαφέρον. 

Προφανώς ο νούμερο ένα μεταγραφικό στόχος της Λίβερπουλ για το κέντρο είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, για τον οποίο δίνει σκληρή μάχη. Ο Ματέους Νούνιες είναι ένα ακόμα όνομα που έχει συνδεθεί με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, επίσης για το καλοκαίρι. Αντίθετα ο Νάμπι Κέιτα και ο Άλεξ-Όξκλεϊντ Τσάμπερλεϊν είναι προς τη πόρτα της εξόδου.