Μένει ή φεύγει ο Κλοπ από τη Λίβερπουλ; Την απάντηση τη δίνει ο ίδιος
i

Γιούργκεν Κλοπ/ ©Intime

Μένει ή φεύγει ο Κλοπ από τη Λίβερπουλ; Την απάντηση τη δίνει ο ίδιος

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από τους «Reds».

Η Λίβερπουλ διανύει μια πολύ άσχημη αγωνιστική περίοδο. Στα τρία τελευταία ματς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μετρά δύο ήττες και μία ισοπαλία. Οι «reds» γνώρισαν την ήττα από την Μπρέντφορντ (3-1) και την Μπράιτον (3-0) για την Premier League και ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με τη Γουλβς εντός έδρας για το Κύπελλο Αγγλίας. 

Αυτή τη στιγμή αν ρίξει κανείς μια ματιά στο βαθμολογικό πίνακα του αγγλικού πρωταθλήματος θα δει ότι η Λίβερπουλ βρίσκεται στην ένατη θέση με 28 βαθμούς. Γεγονός που δεν αρέσει σε κανέναν στο Μέρσεϊσαϊντ. Ωστόσο, ο Γερμανός προπονητής είναι αποφασισμένος να επαναφέρει την ομάδα του στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μάλιστα ξεκαθάρισε ότι αν δεν απολυθεί, δεν έχει καμία πρόθεση να παραιτηθεί. Τόνισε, επιπλέον ότι θα πρέπει να γίνουν αλλαγές σε άλλα πράγματα που αφορούν τους «Reds». 

«Αν κανείς δεν μου πει να φύγω, δεν θα φύγω, οπότε αυτό σημαίνει ότι ίσως υπάρχει ένα σημείο όπου πρέπει να αλλάξουμε άλλα πράγματα», είπε η Κλοπ. Απόψε (17/1) η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τη Γουλβς στη ρεβάνς για το Κύπελλο Αγγλίας και το Σάββατο (21/1) την Τσέλσι. Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.