Λίβερπουλ - Τσέλσι: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι
i

Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Λίβερπουλ - Τσέλσι: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι

Κώστας Τόπας 13:38 - 21.01.2023

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες της Λίβερπουλ και της Τσέλσι, για το μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Premier League. Στον πάγκο ο Τσιμίκας για τους «Reds» και ο Μούντρικ για τους Λονδρέζους.

Στην πόλη του Μερσεϊσάιντ, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ φιλοξενεί την Τσέλσι (21/01, 14:30) και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να ξεκολλήσει από την 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να πάρει τα... πάνω της ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Για το τρίποντο θα  παλέψουν και οι «μπλε», οι οποίοι ισοβαθμούν με την προσεχή τους αντίπαλο, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι περισσότερο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ για τη βασική ενδεκάδα των «Reds» επέλεξε τους: Άλισον, Μίλνερ, Κονατέ, Γκόμεζ, Ρόμπερτσον, Μπάιτσετιτς, Τιάγκο, Κειτά, Έλιοτ, Σαλάχ και Χάκπο.

Στον πάγκο βρίσκεται ο Κώστας Τσιμίκας μαζί με τους Κέλεχερ, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τσάμπερλειν, Τζόυνς, Νιούνιες, Μάτιπ και Αλεξάντερ Άρνολντ.

Από την άλλη, ο Γκρέιαμ Πότερ επέλεξε τους: Κεπά, Τσαλόμπα, Τιάγκο Σίλβα, Μπαντιασίλ, Χαλ, Ζορζίνιο, Γκάλαχερ, Κουκουρέγια, Ζίγιες, Χάβερτς και Μάουντ

Στον πάγκο για τους «μπλε» θα είναι οι: Μπεντινέλι, Αθπιλικουέτα, Χάμπρις, Κουλιμπαλί, Τσαλγιουμέκα, Λόφτους τσικ, Μούντρικ, Ομπαμεγιάνγκ και Φοφανά.