Αντίπαλοι ΑΕΚ: Επικός Γκατούζο - «Θα σας κάνω μάθημα με καπουτσίνο, κρασί και λουκάνικο, παίρνω δολιπράνη για τον πονοκέφαλο»

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Επικός Γκατούζο - «Θα σας κάνω μάθημα με καπουτσίνο, κρασί και λουκάνικο, παίρνω δολιπράνη για τον πονοκέφαλο»

Γιώργος Σακελλαρίου 18:12 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:16 - 19.10.2023

Ο Τζενάρο Γκατούζο άνοιξε την προπόνηση της Μαρσέιγ στους δημοσιογράφους και φανέρωσε και πάλι τον αυθόρμητο χαρακτήρα του.

Ο Τζενάρο Γκατούζο έχει κολλήσει με τη Μαρσέιγ.

Ως νότιος Ιταλός έχει πιο εκρηκτικό χαρακτήρα γι’ αυτό και φαίνεται να ταίριαξε και με τον σύλλογο της Μασσαλίας. Ο τεχνικός της αντιπάλου της ΑΕΚ φανέρωσε ότι βρίσκεται σ’ εξαιρετική φόρμα. Σε συνέντευξη Τύπου ο Γκατούζο εξέφρασε την επιθυμία του να ανοίξει ξανά την προπόνηση της Μαρσέιγ.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έχει γίνει σπάνια πλέον στους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Την Τρίτη να θυμίσουμε ότι η Μαρσέιγ επέτρεψε στους δημοσιογράφους να παρακολουθήσουν την προπόνηση και να παρατηρήσουν το στυλ και τη μεθοδολογία του Τζενάρο Γκατούζο. Μπόρεσαν να τον δουν πως μεταδίδει τις ιδέες του, πως παρακινεί την ομάδα του.

Στη συνέντευξη Τύπου, λοιπόν, σήμερα ο 45χρονος Ιταλός τεχνικός δήλωσε έτοιμος ν’ ανοίξει ξανά την προπόνηση και είπε εκπληκτικές ατάκες στους ρεπόρτερ:

«Μπορούμε να το κάνουμε ξανά, ήταν χαρά μου. Δεν έχω μυστικά. Δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν θα μπορούσε να υπάρξει εξέλιξη ανάμεσα σε εμάς κι εσάς τους δημοσιογράφους. Οι περίεργοι είναι οι καλύτεροι άνθρωποι, το βρίσκω πάντα πολύ ενδιαφέρον.

Αν μια μέρα θέλετε, θα μπορούσαμε να οργανώσουμε ένα μάθημα τεχνικής-τακτικής εκτός κάμερας, με καφέ, καπουτσίνο, κρασί ακόμα και λουκάνικο αν θέλετε», κατέληξε με γέλια και πρόσθεσε:

Ένας προπονητής πρέπει να είναι πάντα με τους παίκτες κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αλλά μετά δεν με βλέπουν πια. Τα αποδυτήρια ανήκουν στους παίκτες. Επειδή είναι μόλις 1 ώρα κι ένα τέταρτο η προπόνηση. Νομίζω ότι μπορούν να το δεχτούν. Προσπάθησα να συγκρατηθώ, αλλά ο φόρτος εργασίας έχει μειωθεί κατά 35%. Προτιμώ να είμαι βαρύς, μερικές φορές παίρνω μια δολιπράνη (αναλγητικό) γιατί έχω πονοκέφαλο».

Η Μαρσέιγ, λοιπόν, προετοιμάζεται για το σαββατιάτικο ματς με τη Νις και της ερχόμενης Πέμπτης με την ΑΕΚ, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Χάβρης.