Στο νοσοκομείο ο παίκτης που υπέστη διάσειση από χτύπημα οπαδού (vid)

Η επίθεση του οπαδού προς τον σκόρερ

i

© Printscreen

Στο νοσοκομείο ο παίκτης που υπέστη διάσειση από χτύπημα οπαδού (vid)

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπορντό και την Ροντέ διεκόπη έπειτα από επίθεση ενός οπαδού προς τον σκόρερ των φιλοξενούμενων.

Ένα επεισοδιακό ματς έλαβε χώρα στη Γαλλία, με αποτέλεσμα να υπάρξει οριστική διακοπή. Συγκεκριμένα, η Μπορντό υποδέχτηκε την Ροντέ για την 38η αγωνιστική της Ligue 2 και σε ένα ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στο 22ο λεπτό, ο Μπουαντέ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενος (0-1), με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο... κακός χαμός. Μετά την επίτευξη του γκολ, ο σκόρερ πανηγύρισε μπροστά στην κερκίδα των γηπεδούχων κι ένας απαράδεκτος φίλος της Μπορντό τον έσπρωξε και τον έριξε κάτω, με αποτέλεσμα να μπει μέσα το ιατρικό τιμ της ομάδας και ο διαιτητής να διακόψει την αναμέτρηση.

Χαμός στην Μπρέσια μετά τον υποβιβασμό: Επεισόδια εντός κι εκτός γηπέδου με τραυματίες, έβαλαν φωτιές σε αυτοκίνητα (vids)
REST OF THE WORLD

10:02 - 02.06.2023

Χαμός στην Μπρέσια μετά τον υποβιβασμό: Επεισόδια εντός κι εκτός γηπέδου με τραυματίες, έβαλαν φωτιές σε αυτοκίνητα (vids)

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν στην Μπρέσια μετά τον υποβιβασμό της ομάδας, με τους οπαδούς να πετούν καπνογόνα μέσα στο γήπεδο, έβαλαν φωτιές σε αυτοκίνητα, ενώ υπάρχουν και αναφορές για τραυματίες.

Αυτή ήταν η αιτία για την οριστική διακοπή του ματς έπειτα από απόφαση του διαιτητή, καθώς ο 25χρονος Γάλλος της Ροντέ υπέστη διάσειση και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Η Μπορντό έμεινε στην τρίτη θέση και στο -3 από τη δεύτερη Μετς και πλέον κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί με την άνοδο ή μη των «Γιρονδίνων» στη Ligue 1.

Να θυμίσουμε, τις τελευταίες μέρες διαδραματίστηκαν σοβαρά επεισόδια στη Σουηδία και πιο συγκεκριμένα στο ντέρμπι Τζουγκάρντεν - ΑΙΚ Στοκχόλμης. Η τέταρτη στη βαθμολογία Τζουγκάρντεν υποδέχθηκε στην Tele 2 Arena τη μισητή της αντίπαλο ΑΙΚ Στοκχόλμης για τη δέκατη αγωνιστική. Η ΑΙΚ δεν έχει ξεκινήσει καλά, είναι προτελευταία στη βαθμολογία (16 ομάδες) και στο 83' έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι οπαδοί τότε εισέβαλαν στο γήπεδο και πίσω από την εστία της Τζουγκάρντεν σημειώθηκαν τρομερά επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις. Στη Σουηδία πλέον τα φαινόμενα βίας πυκνώνουν και οι αρχές σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας ετοιμάζονται να πάρουν αποφάσεις για να περιορίσουν τους χούλιγκανς.