Οι συμβουλές του Μπέιλ στον Μέσι - «Θα εκτιμήσεις το MLS, στη Ρεάλ αν χάσεις νιώθεις κατάθλιψη»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ.

i

©intime

Οι συμβουλές του Μπέιλ στον Μέσι - «Θα εκτιμήσεις το MLS, στη Ρεάλ αν χάσεις νιώθεις κατάθλιψη»

Γιώργος Σακελλαρίου 13:57 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:31 - 22.06.2023

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έδωσε τη δική του συμβουλή στον Λιονέλ Μέσι για την παρουσία του στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι.

Η Ίντερ Μαϊάμι και γενικά το MLS ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερική και η Ίντερ Μαϊάμι εξασφάλισε την υπογραφή του. Ο Μέσι, όπως είναι γνωστό, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 21 Ιουλίου στον αγώνα με την Κρουζ Αζούλ.

Ένας από τους παίκτες που τον αντιμετώπισαν στην Ισπανία και γνωρίζει το πρωτάθλημα της Αμερικής, ο Γκάρεθ Μπέϊλ, μίλησε στο «BT Sport» κι έδωσε τις δικές του συμβουλές στον Λιονέλ Μέσι για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Ο Ουαλός, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα του Λος Άντζελες είπε για το επόμενο βήμα του Αργεντινού:

«Είναι πολύ πιο ήρεμα τα πράγματα. Εάν χάσεις στη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι σαν να ήλθε το τέλος του κόσμου. Είσαι σταυρωμένος. Νιώθεις κατάθλιψη. Γυρνάς σπίτι και δεν είσαι ευχαριστημένος.

Στο MLS, αποδέχονται λίγο περισσότερο την ήττα. Δεν υπάρχουν συνέπειες. Δεν μπορείς να υποβιβασθείς εκεί. Οταν χάνεις ένα ματς, προχωράς στο επόμενο. Ξέρουν πώς να χάνουν, αλλά πανηγυρίζουν κάθε νίκη σαν να πήρες το πρωτάθλημα. Σίγουρα θα το εκτιμήσεις».

Νωρίτερα να θυμίσουμε ότι ο Μέσι θέλησε να δώσει κι αυτός μία συμβουλή, αλλά στον πρώην συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν Κίλιαν Εμπαπέ.

Ένας από τους παίκτες που έσπευσαν να συμβουλεύσουν τον Γάλλο σούπερ σταρ, ήταν και ο Λιονέλ Μέσι.

Έπειτα από δύο κοινές σεζόν στους πρωταθλητές Γαλλίας, ο Μέσι και ο Εμπαπέ τράβηξαν χωριστούς δρόμους και σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ισπανία, στην τελευταία τους επικοινωνία ο Μέσι προσπάθησε να ενθαρρύνει τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Παρί να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Προτιμώ να πας στην Μπάρτσα, αλλά εάν θέλεις να πας στη Μαδρίτη, κάντο. Σου αξίζει ένα πραγματικό σχέδιο, ένας νικητής», του είπε χαρακτηριστικά.