Νέο κάλεσμα των Σαουδαράβων στον Μέσι: «Ευπρόσδεκτος αν φύγει από το MLS»

Λιονέλ Μέσι

i

© PrtScr

Νέο κάλεσμα των Σαουδαράβων στον Μέσι: «Ευπρόσδεκτος αν φύγει από το MLS»

Πάνος Κορομηλάς 19:49 - 08.12.2023

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, Μάικλ Εμέναλο, τόνισε πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ευπρόσδεκτος να αγωνιστεί στη λίγκα, σε περίπτωση που αποφασίσει να φύγει από το MLS.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που επέλεξαν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας τον τελευταίο χρόνο. Αυτό φαίνεται πως «άνοιξε την όρεξη» στον αθλητικό διευθυντή της Saudi Pro League, Μάικλ Εμέναλο, ο οποίος απηύθηνε κάλεσμα προς τον Λιονέλ Μέσι σε περίπτωση που αποχωρήσει από την Ίντερ Μαϊάμι.

«Δεν έχω απαντήσεις για τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στο MLS, όμως αν αποφασίσει την επόμενη σεζόν να έρθει στο πρωτάθλημα μας, θα τον υποδεχτούμε με χαρά. Αν πάλι αποφασίσει να παραμείνει στην Αμερική, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτόν» δήλωσε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι ανοιχτό για οποιονδήποτε παίκτη υψηλού επιπέδου θέλει να έρθει. Εάν υπάρξει κάποια ένδειξη ότι κάποιος από τους σουπερ - σταρ ενδιαφέρεται να έρθει, θα εργαστούμε πολύ σκληρά για να τον φέρουμε».

Σκαλόνι για την πιθανή αποχώρηση του από την Εθνική Αργεντινής: «Ακόμα το σκέφτομαι - Μίλησα με τον Μέσι»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:25 - 08.12.2023

Σκαλόνι για την πιθανή αποχώρηση του από την Εθνική Αργεντινής: «Ακόμα το σκέφτομαι - Μίλησα με τον Μέσι»

Ο προπονητής της Εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, μίλησε ξανά για το μέλλον του και το αν θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της «Αλμπισελέστε».

Υπενθυμίζεται πως πριν την ένταξη του στην Ίντερ Μαϊάμι, ο Λιονέλ Μεσι είχε δεχτεί εξωπραγματική πρόταση από την Αλ Χιλάλ, προτίμησε όμως την προοπτική του αμερικανικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αργεντινός σταρ είχε τονίσει πως σκέφτηκε σοβαρά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Αραβίας.

«Είναι αλήθεια ότι σκεφτόμουν πολύ να πάω στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, όπου γνωρίζω τη χώρα και έχουν δημιουργήσει μια πολύ ισχυρή διοργάνωση που μπορεί να γίνει ένα σημαντικό πρωτάθλημα στο εγγύς μέλλον. Ως πρεσβευτής του τουρισμού της χώρας, ήταν ένας προορισμός που με τράβηξε, ειδικά επειδή απόλαυσα όλα όσα έχω επισκεφτεί, λόγω της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου στη χώρα και λόγω της προσπάθειας που καταβάλλουν για να δημιουργήσουν μια κορυφαία διοργάνωση».