«Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Κάνετε δουλειές με την ΑΕΚ;» Εξαλλοι οι «BBB» με την μεταγραφή του Λιούμπισιτς

Ρόμπερτ Λιούμπισιτς

i

(Photo by Marko Lukunic/Pixsell/MB Media/Getty Images)

«Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Κάνετε δουλειές με την ΑΕΚ;» Εξαλλοι οι «BBB» με την μεταγραφή του Λιούμπισιτς

Κώστας Τόπας 12:06 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 29.02.2024

Εξω φρενών έγιναν οι Bad Blue Boys όταν είδα την ομάδα τους, Ντιναμό Ζάγκρεμπ να έρχεται σε συμφωνία με την ΑΕΚ για την πώληση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς.

Τελειωμένη είναι η πώληση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην ΑΕΚ. Ο 24χρονος χαφ, αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων» πήρε την πρώτη διαθέσιμη πτήση για την Ελλάδα, προκειμένου να προλάβει να φτάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να ολοκληρώσει την μεταγραφή του

Από την άλλη τώρα, το κλίμα στις τάξεις της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι τεταμένο μετά τη συμφωνία για την πώληση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ.

 «Οι οπαδοί της κροατικής ομάδας δεν είναι ικανοποιημένοι με την αποχώρησή του 24χρονου χαφ, σε έναν σύλλογο με τον οποίο οι «μπλε» δεν είχαν καλή εμπειρία το περασμένο καλοκαίρι», αναφέρει το δημοσίευμα του sportske.hr

«Τελικά κάνεις δουλειές με την ΑΕΚ, δεν ντρέπεσαι λίγο;» ρώτησε ένας οπαδός του συλλόγου του Ζάγκρεμπ, μέσω social media.

«Υπάρχει κανείς κανονικός σε αυτά τα γραφεία;; Θα πουλήσετε τον Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ; Αφήστε το αγόρι να παίξει εκεί που πρέπει;»

Το ρίσκο που πήρε ο Λιούμπισιτς για να γίνει το deal με την ΑΕΚ και η επικοινωνία με τον Αλμέιδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:32 - 31.01.2024

Το ρίσκο που πήρε ο Λιούμπισιτς για να γίνει το deal με την ΑΕΚ και η επικοινωνία με τον Αλμέιδα

Ο Λιούμπισιτς έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να κλείσει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ καθώς μετά και από την επικοινωνία με τον Αλμέιδα ήταν αποφασισμένος να φορέσει τα κιτρινόμαυρα

«Αν τον είχατε δώσει δωρεάν στη Χάιντουκ, θα νιώθατε λιγότερο ένοχοι. Αντίθετα, τον στείλατε σε ένα κλαμπ που ήθελε να μας διώξει από την Ευρώπη για αρκετά χρόνια», σχολίασε ένας άλλος οπαδός της Ντιναμό. «Ο Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ;;;; Ε, τίποτα δεν έχετε τίποτα ιερό. Καταραμένοι...»