Ετσι τραυματίστηκε ο Λιβάι Γκαρσία - Τα χτυπήματα στη μέση και η αναγκαστική αλλαγή (vid)

Λιβάι Γκαρσία

i

PrtScr

Ετσι τραυματίστηκε ο Λιβάι Γκαρσία - Τα χτυπήματα στη μέση και η αναγκαστική αλλαγή (vid)

Κώστας Τόπας 13:08 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:08 - 06.06.2024

Ο λόγος της αποχώρησης του Λιβάι Γκαρσία από τον αγώνα του Τρινιντάντ & Τομπάγκο με τη Γρενάδα, φαίνεται πως είναι τα δύο χτυπήματα που δέχθηκε στη μέση, ο επιθετικός της ΑΕΚ.

O μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία, αγωνίστηκε μόλις ένα ημίχρονο με το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, καθώς αποκόμισε τραυματισμό και έτσι έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, στην ΑΕΚ τηρούν στάση αναμονής μέχρι να γίνουν γνωστά περισσότερα σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο 26χρονος επιθετικός της Ένωσης, μιας και από την πατρίδα του Λιβάι Γκαρσία, δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση ακόμα.

Ωστόσο, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο ο Λιβάι δέχτηκε δύο χτυπήματα στο ίδιο σημείο του σώματος του και έτσι αναγκάστηκε να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Μάλιστα, στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης, ο επιθετικός από το Τρίνινταντ & Τομπάγκο δέχθηκε το πρώτο χτύπημα στη μέση και μόλις συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει έκανε χαρακτηριστικά νόημα να περάσει εκτός.

Η αλήθεια για ΑΕΚ και Μίλσον
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:59 - 05.06.2024

Η αλήθεια για ΑΕΚ και Μίλσον

Ενδιαφέρουσα περίπτωση αυτή του Ανγκολέζου μεσοεπιθετικού της Μακάμπι, ωστόσο η Ένωση αυτή την στιγμή δεν έχει προχωρήσει σε καμία πρόταση προς τους ισραηλινούς

Υπενθυμίζεται ότι σε δύο βδομάδες είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της ΑΕΚ για τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις, και στις 23 Ιουνίου η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Η Ένωση θα επιδιώξει να δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια στις 18 μέρες που θα μείνει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά ο Αλμέιδα θέλει να πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.