ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ 2-0
i

Παναθηναϊκός - Βόλος / ©intime

LIVE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ 2-0

Sportal newsroom 16:30 - 18.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 18.02.2023

Παρακολουθήστε μέσω του Sportal τον αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Βόλου για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μπάμπης Τσιμπίδας: «Ο άσος έχει κλειδώσει εδώ και αρκετά λεπτά στη Λεωφόρο. Πλέον οι δύο προπονητές κάνουν συντήρηση. Ο Παναθηναϊκός θα νικήσει, θα πάει στο Φάληρο με ψυχολογία και περιμένει απώλεια βαθμών αύριο της ΑΕΚ στην Τούμπα, ώστε να διευρύνει τη μεταξύ τους διαφορά».

*ΓΚΟΟΛ για τον Παναθηναϊκό, με τον Αντράζ Σπόραρ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

*ΓΚΟΟΛ για τον Παναθηναϊκό, με τον Κουρμπέλη να βρίσκει δίχτυα έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Παλάσιος.

Μπάμπης Τσιμπίδας: «Δεν αλλάζει κάτι ο Γιοβάνοβιτς, θεωρεί ότι η ομάδα του παίζει όπως πρέπει και θα έρθει το γκολ. Ο Μπράτσος έβαλε στο ματς έναν κλασικό φορ, έβγαλε χαφ και περνάει στο «10» τον Κούτσια».

Μπάμπης Τσιμπίδας: «Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο από τον Παναθηναϊκό, αλλά από ουσία… μηδέν. Είχε ευκαιρίες για τουλάχιστον ένα γκολ, όμως δεν τις αξιοποιήσει καθόλου. Πρέπει να βρει γρήγορα ένα γκολ στις αρχές του δευτέρου μέρους, για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα από το άγχος».

Μπάμπης Τσιμπίδας: «Είναι φανερό ότι ο Παλάσιος έχει πολύ μεγαλύτερη αυτοπεπίθηση, σε σύγκριση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Το γκολ στο "Βικελίδης", που επιτεύχθηκε με τη βοήθεια της τύχης, τον απελευθέρωσε».

Μπάμπης Τσιμπίδας: «Μπαίνει δυναμικά ο Παναθηναϊκός, ψάχνει ένα γρήγορο γκολ για να απλοποιήσει την κατάσταση. Τον βοηθάει το γεγονός πως και ο Βόλος ανεβαίνει ψηλά και προσπαθεί να επιτεθεί».

Μπάμπης Τσιμπίδας: «Αλλαγή της τελευταίας στιγμής, με τον Κλάινχαϊσλερ να αισθάνεται ενοχλήσεις στην προθέρμανση και να τον αντικαθιστά ο Σεμπάστιαν Παλάσιος».

*Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί άλλες τρεις φορές τη φετινή σεζόν. Μία στο πρωτάθλημα, όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν με το εντυπωσιακό 5-1 στον Βόλο κι άλλες δύο στο Κύπελλο, όπου το «τριφύλλι» πήρε τη νίκη με 3-0 εντός και 2-0 εκτός έδρας.

*Διαιτητής του παιχνιδιού είναι ο Φωτιάς από τον Σύνδεσμο Πέλλας, ενώ στο VAR θα είναι ο Σιδηρόπουλος του Συνδέσμου Δωδεκανήσου.

*Η ενδεκάδα του Βόλου: Κλέιμαν, Άλχο, Γκάγκι, Πιρές, Λούνα, Σιέλης, Σι, Κούτσιας, Εσκοβάλ, Τσιρίνος και Καρτάλης.

*Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Σάρλια, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Κλεϊνχέισλερ, Μαντσίνι, Μπερνάρντ, Ιωαννίδης.

*Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο για την 23η αγωνιστική της Super League.