Γι' αυτό τον θέλουν στη Λίβερπουλ: Η ηγετική ομιλία του Σλοτ στους παίκτες της Φέγενορντ (vid)

Άρνε Σλοτ

Γι' αυτό τον θέλουν στη Λίβερπουλ: Η ηγετική ομιλία του Σλοτ στους παίκτες της Φέγενορντ (vid)

Κώστας Τόπας 12:17 - 24.04.2024

Ο προπονητής της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ είναι ένα από τα φαβορί για να αντικαταστήσει τον Γιούργκεν Κλοπ στο «Άνφιλντ» και οι οπαδοί των «Reds» έχουν ήδη σχηματίσει μια πρώτη άποψη.

Ο Άρνε Σλοτ, είναι ο κορυφαίος υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Γιούργκεν Κλοπ στο τέλος της σεζόν. Στην πραγματικότητα, ο Ολλανδός είναι «στην πρώτη γραμμή» της αναζήτησης της Λίβερπουλ, σύμφωνα με το Sky Sports , που λέει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο των «Reds», λόγω του επιθετικού στυλ που έχει στις τακτικές του.

Ο 45χρονος τεχνικός έχει σίγουρα κερδίσει τη φήμη για το υψηλής έντασης στυλ παιχνιδιού του στη Φέγενορντ από τότε που ανέλαβε πριν από την σεζόν 2021/22. Το θέμα όμως που απασχολεί τους φίλους της Λίβερπουλ είναι αυτό το πώς θα μπορέσει να κρατήσει τα αποδυτήρια.

Σε ένα απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Φέγενορντ, ο πρώην τεχνικός της Άλκμααρ φαίνεται να εκφωνεί έναν παθιασμένο λόγο στους παίκτες του μετά τη νίκη με 3-2 επί του Άγιαξ στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα».

Μιλώντας στους παίκτες του, ο Σλοτ ξεκινά: «Ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε είναι επειδή δουλεύεις τον κώλο σου κάθε μέρα και αυτός είναι ο λόγος που μπορείς να νικήσεις αυτήν την ομάδα εδώ στο δικό της γήπεδο χωρίς καν να είναι οι οπαδοί μας εδώ.

Αλλά, αυτό είναι και πάλι υποχρέωση για τις επόμενες εβδομάδες, επειδή παίζετε όλοι στις εθνικές ομάδες. Κάποιοι θα παίξουν, άλλοι όχι, αλλά πρέπει να παραμείνουμε σε φόρμα παιδιά. Αυτή είναι μόνο μια νίκη. Δεν είναι κάτι περισσότερο από μια νίκη. Είναι μια μεγάλη νίκη, αλλά δεν είναι κάτι περισσότερο από μια νίκη.

Έχουμε έναν μεγαλύτερο στόχο αυτή τη σεζόν και κερδίζουμε μόνο για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια στο Άμστερνταμ. Ο στόχος μας είναι μεγαλύτερος από αυτό. Φρόντισε λοιπόν το σώμα σου, φρόντισε να είσαι σε φόρμα καθώς θα μπορέσεις σύντομα να επιστρέψεις στο κλαμπ για να μπορέσουμε να πάμε τους τελευταίους δύο μήνες και να κάνουμε αυτή τη σεζόν ακόμα πιο ξεχωριστή από ό,τι έχετε ήδη.

Δεν θα είμαστε μικροί. Είναι μόνο μια νίκη στο Άμστερνταμ. Αυτό που κάναμε εδώ. Θα έλεγα πριν, αλλά αυτό δεν είναι απολύτως αλήθεια. Απολαύστε λοιπόν τη νίκη γιατί είναι μια μεγάλη νίκη, αλλά πάρτε την υποχρέωση μαζί σας στο Εθνική ομάδα γιατί σε χρειαζόμαστε να είσαι σε φόρμα γιατί τότε θα κάνουμε αυτή τη σεζόν ακόμα πιο ξεχωριστή».

Ο 45χρονος, ο οποίος υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τον σύλλογο με έδρα το Ρότερνταμ μόλις τον Μάιο, είχε στο παρελθόν υπαινιχθεί για μια πιθανή μετακόμιση.

«Το επόμενο βήμα μου δεν θα είναι ένας σύλλογος στην Ολλανδία», είπε τον Μάιο του 2023. «Αν αυτό είναι το επόμενο βήμα μου, τότε έχω αποτύχει εντελώς. Το κανονικό επόμενο βήμα θα είναι να φύγω στο εξωτερικό και πάντα έλεγα ότι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο είναι η Premier League».