Σε επαφές με τον Άρνε Σλοτ η Λίβερπουλ - Οι εξελίξεις με τον Αμορίμ

Σε επαφές με τον Άρνε Σλοτ η Λίβερπουλ - Οι εξελίξεις με τον Αμορίμ

Δημήτρης Χούπης 09:32 - 24.04.2024

Ο Άρνε Σλοτ της Φέγενορντ έχει μπει στη λίστα της Λίβερπουλ για να αντικαταστήσει τον Γιούργκεν Κλοπ το ερχόμενο καλοκαίρι που ο Γερμανός θα αποχωρήσει.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση για τη θέση του νέου προπονητή, μετά την ανακοίνωση του Γιούργκεν Κλοπ ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την ομάδα, παρόλο που έχει ακόμα έναν χρόνο στο συμβόλαιό του. Κάπως έτσι οι «κόκκινοι» είχαν ως πρώτο στόχο τον Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος αποφάσισε να μείνει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν για ακόμα έναν χρόνο.

Το δεύτερο όνομα στη λίστα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ είναι αυτό του Ρούμπεν Αμορίμ, ενώ από χθες (23/4) έχει ακουστεί και ο Άρνε Σλοτ της Φέγενορντ. Όσον αφορά τον Ολλανδό τεχνικό, οι «κόκκινοι» όπως φαίνεται έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, ενώ έχει προγραμματιστεί μία ακόμα συνάντηση με τις δύο πλευρές. Το συμβόλαιο του 45χρονου με την ολλανδική ομάδα ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Οι δύο ανεπανάληπτες χαμένες ευκαιρίες της Λίβερπουλ που εξαιτίας τους μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα (vid)
PREMIER LEAGUE

13:51 - 15.04.2024

Οι δύο ανεπανάληπτες χαμένες ευκαιρίες της Λίβερπουλ που εξαιτίας τους μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα (vid)

Οι παίκτες της Λίβερπουλ σε δύο παιχνίδια μέσα στη σεζόν έχουν χάσει δύο ανεπανάληπτες ευκαιρίες, οι οποίες στο τέλος της χρονιάς μπορεί να τους στερήσουν το πρωτάθλημα.

Από την άλλη όσον αφορά τον Αμορίμ η κατάσταση δεν πάει όπως περίμεναν στις τάξεις της Λίβερπουλ. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος ακούστηκε και για τη Γουέστ Χαμ, με την οποία μάλιστα ήρθε σε επαφή αφού ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο για να μιλήσει μαζί τους. Ωστόσο το να αναλάβει τα «σφυριά» δεν μοιάζει κάτι πιθανό.

Παράλληλα μέχρι στιγμής το ίδιο ισχύει και για τους «κόκκινους», οι οποίοι ναι μεν δεν έχουν έρθει σε επαφή με τη μεριά του, αλλά η κατάσταση μοιάζει σταθερή χωρίς καμία άλλη εξέλιξη.

Η Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή έχει επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, στο οποίο βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 74 βαθμούς και σήμερα (24/4) το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ με στόχο τη νίκη που θα την πάει ξανά στην κορυφή σε ισοβαθμία με την Άρσεναλ.