Οι δύο ανεπανάληπτες χαμένες ευκαιρίες της Λίβερπουλ που εξαιτίας τους μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα (vid)

Οι δύο ανεπανάληπτες χαμένες ευκαιρίες της Λίβερπουλ που εξαιτίας τους μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα (vid)

Δημήτρης Χούπης 13:51 - 15.04.2024

Οι παίκτες της Λίβερπουλ σε δύο παιχνίδια μέσα στη σεζόν έχουν χάσει δύο ανεπανάληπτες ευκαιρίες, οι οποίες στο τέλος της χρονιάς μπορεί να τους στερήσουν το πρωτάθλημα.

«Αυτοκτονικές» τάσεις έχει και φέτος η Λίβερπουλ, η οποία το μεσημέρι της Κυριακής (14/4) γνώρισε ήττα σοκ στην έδρας της από την Κρίσταλ Πάλας με 0-1. Κάπως έτσι οι «κόκκινοι» έπεσαν στην τρίτη θέση, όντας σε ισοβαθμία με την Άρσεναλ, αλλά και στο μείον δύο από την πρώτη Μάντσεστερ Σίτι.

Στις έξι αγωνιστικές που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θέλει να κάνει το 6/6, αλλά και να δει τις δύο συνδιεκδικήτριες να κάνουν από μία γκέλα. Αδύνατο δεν είναι, αλλά από εκεί που είχαν την κατάσταση στα χέρια τους, πλέον... κυνηγάνε.

Σε περίπτωση που τελικά δεν καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα τελικά η Λίβερπουλ, υπάρχουν δύο ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της σεζόν, οι οποίες μπορεί να αποτελέσουν... μοιραίες για την έκβαση της χρονιάς της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι των «κόκκινων» με την Άρσεναλ τον περασμένο Δεκέμβρη, την ώρα που ο αγώνας ήταν ισόπαλος, οι παίκτες της Λίβερπουλ βγήκαν στην αντεπίθεση, όντας πέντε με δύο. Αλλά ο Αλεξάντερ - Άρνολντ δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ράγια, με το παιχνίδι τελικά να λήγει ισόπαλο 1-1.

Αυτή όμως δεν είναι η μόνη ευκαιρία. Στη χθεσινή ήττα με 0-1 από την Κρίσταλ Πάλας, ο Κέρτις Τζόουνς, βγήκε μόνος του με τον Χέντερσον, αλλά ούτε αυτός κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η Λίβερπουλ εκεί αν ισοφάριζε, μπορεί να ανέτρεπε το παιχνίδι, όπως έχει κάνει πολλάκις φέτος. Τελικά γνώρισε την ήττα όμως, έπεσε στην τρίτη θέση και... κυνηγάει.