Η... εκνευρισμένη απάντηση του Αρτέτα σε ερώτηση για την ενδεκάδα: «Εγώ είμαι ο προπονητής, εγώ αποφασίζω»

Η... εκνευρισμένη απάντηση του Αρτέτα σε ερώτηση για την ενδεκάδα: «Εγώ είμαι ο προπονητής, εγώ αποφασίζω»

Δημήτρης Χούπης 09:41 - 15.04.2024

Ο Μικέλ Αρτέτα ήταν φανερά εκνευρισμένος μετά την ήττα από την Άστον Βίλα, απαντώντας με... νεύρα ερώτηση δημοσιογράφου για την ενδεκάδα που κατέβασε.

Η Άρσεναλ υπέστη ήττα σοκ από την Άστον Βίλα με 0-2 στο Emirates και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας, αφού πλέον είναι δεύτερη σε ισοβαθμία με τη Λίβερπουλ. Ενώ πλέον στην πρώτη θέση βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι που πήρε εύκολη νίκη με 5-1 κόντρα στη Λούτον.

Μετά το παιχνίδι ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Μικέλ Αρτέτα, ήταν φανερά επηρεασμένος από την ήττα που μόλις είχε δεχτεί η ομάδα του. Παράλληλα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, είχε μια μικρή ένταση με έναν δημοσιογράφο, ο οποίος τον ρώτησε γιατί επέλεξε τον Τροσάρ αντί του Μαρτινέλι στη βασική ενδεκάδα.

Η στιγμή που ο Τεν Χαχ έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου ενοχλημένος: «Δε σχολιάζω» (vid)
PREMIER LEAGUE

09:42 - 14.04.2024

Η στιγμή που ο Τεν Χαχ έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου ενοχλημένος: «Δε σχολιάζω» (vid)

Ο Έρικ Τεν Χαχ μετά από ερώτηση δημοσιογράφου για τη χειρότερη πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ιστορία της Premier League αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου, όντας φανερά ενοχλημένος.

Ο Ισπανός τεχνικός τότε φάνηκε ότι πειράχτηκε και απάντηση με νεύρα, ότι αυτός είναι ο προπονητής και αυτός παίρνει τις αποφάσεις. «Εγώ είμαι ο προπονητής και εγώ παίρνω τις αποφάσεις», ήταν τα λόγια του Αρτέτα.

Με έξι αγωνιστικές να μένουν για το τέλος του πρωταθλήματος, η διεκδίκηση του τίτλου έγινε δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη. Ωστόσο το πρόγραμμα δεν τη βοηθάει, αφού έχει μεταξύ άλλων τρία ντέρμπι με την Τότεναμ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας, αλλά και την Τσέλσι εντός έδρας.

Την ίδια ώρα έχει το Champions League, καθώς την Τετάρτη (17/4) οι «κανονιέρηδες» θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία με στόχο να πάρουν την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης. Για πρώτη φορά μετά το 2009, όταν είχε αποκλειστεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.