Η στιγμή που ο Τεν Χαχ έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου ενοχλημένος: «Δε σχολιάζω» (vid)

Η στιγμή που ο Τεν Χαχ έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου ενοχλημένος: «Δε σχολιάζω» (vid)

Δημήτρης Χούπης 09:42 - 14.04.2024

Ο Έρικ Τεν Χαχ μετά από ερώτηση δημοσιογράφου για τη χειρότερη πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ιστορία της Premier League αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου, όντας φανερά ενοχλημένος.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να προβληματίζει στο πρωτάθλημα, αφού για τέταρτο σερί παιχνίδι δεν κατάφερε να κερδίσει. Αυτή τη φορά οι «κόκκινοι διάβολοι» ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Μπόρνμουθ, σε ένα αρκετά κακό για τους ίδιους παιχνίδι.

Κάπως έτσι βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας με πενήντα βαθμούς, δέκα λιγότερους από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η κατάσταση μάλιστα μοιάζει αρκετά δύσκολη για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ προκειμένου να βγει στην Ευρώπη, αφού έχουν μείνει κάτι λιγότερο από δέκα αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο «πόλεμος» μεταξύ Ρόι Κιν και Χάαλαντ συνεχίζεται: «Επιμένω ότι το παιχνίδι του μοιάζει με παίκτη τέταρτης κατηγορίας»
PREMIER LEAGUE

12:53 - 11.04.2024

Ο «πόλεμος» μεταξύ Ρόι Κιν και Χάαλαντ συνεχίζεται: «Επιμένω ότι το παιχνίδι του μοιάζει με παίκτη τέταρτης κατηγορίας»

Ο παλαίμαχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Έρλινγκ Χάαλαντ, μετά το γεγονός ότι χαρακτήρισε τον Νορβηγό αστέρα της Μάντσεστερ Σίτι, παίκτη τέταρτης εθνικής.

Εκεί... πάτησε και ένας δημοσιογράφος και ρώτησε τον Ολλανδό προπονητή για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα, ένας δημοσιογράφος του έκανε ερώτηση λέγοντας ότι μέχρι στιγμής η ομάδα κάνει τη χειρότερη πορεία της στην Premier League.

«Έρικ υπάρχει κίνδυνος να τερματίσετε στην 7η θέση και να πέσετε κάτω από αυτήν. Αυτή θα είναι η χειρότερη πορεία της Γιουνάιτεντ στην Premier. Πιστεύεις ότι μπορείτε να πάτε παρακάτω;», ήταν συγκεκριμένα η ερώτησή του.

Ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ τότε, όντας φανερά ενοχλημένος από αυτή την ερώτηση αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας, «Δεν έχω κάτι να σχολιάσω. Δεν είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή», ήταν η απάντηση του Ολλανδού φεύγοντας.