Κλοπ: «Είναι χάλια η αίσθηση της ήττας, γιατί να πάρουμε το πρωτάθλημα αν παίζουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο»

Γιούργκεν Κλοπ

Κλοπ: «Είναι χάλια η αίσθηση της ήττας, γιατί να πάρουμε το πρωτάθλημα αν παίζουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο»

Δημήτρης Χούπης 09:14 - 15.04.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την ήττα από την Κρίσταλ Πάλας, δήλωσε πως νιώθει η αίσθηση αυτή είναι χάλια, ενώ στη συνέχεια σχολίασε και τις πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Λίβερπουλ γνώρισε ήττα σοκ από την Κρίσταλ Πάλας στο Anfield με 0-1, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στη «μάχη» της κατάκτησης του τίτλου της Premier League.

Οι «κόκκινοι» μετά από αυτή την ήττα είναι βρίσκεται στην τρίτη θέση σε ισοβαθμία, που γνώρισε επίσης εντός έδρας ήττα από την Άστον Βίλα, ενώ στην κορυφή είναι η Μάντσεστερ Σίτι με δύο βαθμούς διαφορά.

Μετά το παιχνίδι ο Γιούργκεν Κλοπ, ήταν φανερά αδιάθετος, λέγοντας ότι η αίσθηση της ήττας είναι αρκετά χάλια, ειδικά αν αυτή μπορεί να στερήσει το πρωτάθλημα στην ομάδα του. «Αυτή η αίσθηση είναι χάλια, σαν σκουπίδι. Χρειάζομαι χρόνο για να το επεξεργαστώ», ήταν τα λόγια του αρχικά.

Στη συνέχεια ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για τις όποιες πιθανότητες έχει η Λίβερπουλ για να πάρει το πρωτάθλημα, λέγοντας πως αν παίξει από δω και πέρα όπως στο πρώτο ημίχρονο, τότε δεν υπάρχει περίπτωση. Ενώ στη συνέχεια σχολίασε ότι το μόνο που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του είναι να κερδίσουν τους εναπομείναντες αγώνες και να περιμένουν κάποιο «δώρο» από τη Μάντσεστερ Σίτι ή την Άρσεναλ.

«Η απάντηση είναι απλή. Αν παίξουμε όπως στο πρώτο, τότε γιατί να κερδίσουμε το πρωτάθλημα; Ας παίξουμε όπως στο δεύτερο και μπορούμε να νικήσουμε τους αγώνες. Κερδίστε παιχνίδια, να είμαστε κοντά μέχρι το τέλος και θα δούμε που θα μας βγάλει», ήταν τα λόγια του.