«Αφήνουμε πίσω μας σφαίρες και νεκρούς ανθρώπους»: Σοκ για τον Ντι Μαρία από απειλές εμπόρων ναρκωτικών

Ντι Μαρία

i

©intime

«Αφήνουμε πίσω μας σφαίρες και νεκρούς ανθρώπους»: Σοκ για τον Ντι Μαρία από απειλές εμπόρων ναρκωτικών

Δημήτρης Χούπης 14:08 - 14.04.2024

Ο Ανχέλ Ντι Μαρία ζει μια... κόλαση αφού σκέφτεται να μην επιστρέψει στην πατρίδα του λόγω των απειλών που δέχεται από εμπόρους ναρκωτικών.

Ο Ανχέλ Ντι Μαρία συνεχίζει να ζει μία... κόλαση μαζί με την οικογένειά του. Ο μέσος της Μπενφίκα έχει βάλει στο μυαλό του να επιστρέψει στην ομάδα της πατρίδας του, τη Ροζάριο, αλλά ένας μη αγωνιστικός λόγος τον κάνει να έχει δεύτερες σκέψεις.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους και της Παρί Σεν Ζερμέν είχε δεχτεί απειλές από εμπόρους ναρκωτικών της περιοχής, λέγοντάς του πως αν επιστρέψει θα σκοτώσουν κάποιο μέλος της οικογένειάς του.

«Πείτε στον γιο σας τον Άνχελ, να μην επιστρέψει στο Ροσάριο γιατί θα σκοτώσουμε ένα μέλος της οικογένειας. Ούτε καν ο Πουγιάρο δεν πρόκειται να σας σώσει. Δεν αφήνουμε σημειώματα σε χαρτί. Αφήνουμε πίσω μας σφαίρες και νεκρούς ανθρώπους», ήταν τα λόγια των Αργεντινών εμπόρων ναρκωτικών.

Παρόλα αυτά οι Αρχές της χώρας συνέλαβαν τους υπευθύνους για τις απειλές. Όμως, η κατάσταση που βιώνει ο ποδοσφαιριστής παραμένει... περίεργη. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της A Bola, ο Αργεντινός έχει αλλάξει τις σκέψεις του για την πιθανή επόμενη ομάδα του.

Τονίζεται μάλιστα πως ο Ντι Μαρία έχει πάρει την απόφασή να μη γυρίσει στην πατρίδα του. Κάπως έτσι, όπως αναφέρει το πορτογαλικό μέσο, έχει ήδη μπει σε σκέψεις για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Πιο αναλυτικά οι επιλογές που σκέφτεται είναι ή το MLS ή η Σαουδική Αραβία.

Κάπως έτσι το μέλλον του μέσου της Μπενφίκα παραμένει στον... αέρα λόγω των εμπόρων ναρκωτικών οι οποίοι όπως φαίνεται θα «αποφασίσουν» για την επόμενή του ομάδα.