Γκουαρντιόλα: «Εκπληκτικό που βρισκόμαστε ακόμα στη "μάχη" του τίτλου»

Πεπ Γκουαρντιόλα

i

PrtScr

Γκουαρντιόλα: «Εκπληκτικό που βρισκόμαστε ακόμα στη "μάχη" του τίτλου»

Δημήτρης Χούπης 14:20 - 14.04.2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θεωρεί εκπληκτικό το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να βρίσκεται ακόμα στη «μάχη» του τίτλου.

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε εύκολο μεσημέρι Σαββάτου (13/4) νικώντας τη Λούτον με 5-1 για την 33η αγωνιστική της Premier League. Κάπως έτσι οι «πολίτες» ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένουν τα αποτελέσματα της Άρσεναλ με την Άστον Βίλα, αλλά και της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας.

Μετά τη νίκη επί της ομάδας του Λονδίνου, ο Πεπ Γκουαρντιόλα, αποθέωσε τους παίκτες του, για το γεγονός πως είναι η ομάδα ακόμα ζωντανή και βρίσκεται μέσα στο Κύπελλο, την Premier League και το Champions League. Τόνισε δε πως στο πρωτάθλημα, σε περίπτωση που χάσει η Σίτι βαθμούς, τότε θα γίνει αρκετά δύσκολη η κατάκτησή του.

Ο συγκινητικός πανηγυρισμός του Νταν Μπερν κόντρα στην Τότεναμ που είναι αφιερωμένος στα παιδιά με προβλήματα ακοής
PREMIER LEAGUE

09:21 - 14.04.2024

Ο συγκινητικός πανηγυρισμός του Νταν Μπερν κόντρα στην Τότεναμ που είναι αφιερωμένος στα παιδιά με προβλήματα ακοής

Ο αρχηγός της Νιούκαστλ, Νταν Μπερν, πανηγύρισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο το πρώτο γκολ της ομάδας του, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στα παιδιά με προβλήματα ακοής.

«Η ομάδα είναι ζωντανή. Είναι δύσκολο το έργο μας απέναντι στην Ρεάλ όμως με τη βοήθεια του κόσμου μας στο Έτιχαντ πάμε να το προσπαθήσουμε. Ό,τι και αν συμβεί, θα δώσουμε τα πάντα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε ταπεινοί και συμπαγείς, θέλουμε να πάμε στα ημιτελικά του Champions League.

Μιλήσαμε με τους παίκτες για το πόσο εκπληκτικό είναι που βρισκόμαστε και πάλι στο ίδιο σημείο και εξακολουθούμε να παλεύουμε για τον τίτλο στην Premier League.

Τώρα έχουμε να διεκδικήσουμε άλλους 18 βαθμούς. Έχουμε το ματς με την Ρεάλ όπου μας δίνεται η ευκαιρία να βρεθούμε στα ημιτελικά του Champions League και το ερχόμενο Σάββατο παίζουμε με την Τσέλσι στα ημιτελικά του FA Cup όπου διεκδικούμε το εισιτήριο για τον τελικό.

Οπότε θα προσπαθήσουμε για ακόμη μία εβδομάδα να μείνουμε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Στην Premier League ξέρουμε πως αν αφήσουμε κάπου πόντους, δεν θα έχουμε ελπίδες. Η Λούτον ήταν δύσκολος αντίπαλος αλλά πετύχαμε πέντε γκολ.

Ζοριστήκαμε μέχρι να κάνουμε το 2-0. Δεν ήταν θέμα κούρασης γιατί είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος αλλά μας έλειπε κάτι στο τελείωμα των φάσεων.

Έχω δει πολλές φορές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο να είναι μία ομάδα καλύτερη και να μην νικάει στο τέλος», ήταν τα λόγια του Καταλανού.