Ράις για τη «μάχη» του τίτλου: «Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, όλα είναι πιθανά»

Ντέκλαν Ράις

i

©Photo by Michael Regan/Getty Images/Ideal Images

Ράις για τη «μάχη» του τίτλου: «Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, όλα είναι πιθανά»

Δημήτρης Χούπης 11:48 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:54 - 15.04.2024

Αισιόδοξος είναι ο Ντέκλαν Ράις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού σύμφωνα με τον ίδιο τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα.

Αισιόδοξος παρά την ήττα από την Άστον Βίλα παραμένει ο Ντέκλαν Ράις για τη «μάχη» του τίτλου. Η Άρσεναλ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Λίβερπουλ από την Κρίσταλ Πάλας το απόγευμα της Κυριακής (14/4) και ηττήθηκε με 0-2 στην έδρας της από τους «βίλανς». Κάπως έτσι έπεσε στη δεύτερη θέση, με διαφορά μόλις δύο πόντων από την πλέον πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Παρόλα αυτά ο μέσος των «κανονιέρηδων», Ντέκλαν Ράις, παραμένει αρκετά αισιόδοξος για τη συνέχεια. Συγκεκριμένα, ο Άγγλος διεθνής, μετά την ήττα από την ομάδα του Μπέρμιγχαμ, σχολίασε πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα στη διεκδίκηση του τίτλου, ενώ βλέπει ακόμα αρκετές ανακατατάξεις στη βαθμολογία. Τόνισε δε πως οι συμπαίκτες του πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της Premier League.

Η... εκνευρισμένη απάντηση του Αρτέτα σε ερώτηση για την ενδεκάδα: «Εγώ είμαι ο προπονητής, εγώ αποφασίζω»
PREMIER LEAGUE

09:41 - 15.04.2024

Η... εκνευρισμένη απάντηση του Αρτέτα σε ερώτηση για την ενδεκάδα: «Εγώ είμαι ο προπονητής, εγώ αποφασίζω»

Ο Μικέλ Αρτέτα ήταν φανερά εκνευρισμένος μετά την ήττα από την Άστον Βίλα, απαντώντας με... νεύρα ερώτηση δημοσιογράφου για την ενδεκάδα που κατέβασε.

«Δεν τελείωσε ακόμα. Είμαστε σε μία απίστευτη θέση, είμαστε ακόμα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι στο τι θέλουμε να κάνουμε και τι θέλουμε να πετύχουμε. Θα υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις ακόμα μέχρι το τέλος, τα πάντα μπορεί να συμβούν», ήταν τα λόγια του πρώην παίκτη της Γουέστ Χαμ.

Η ομάδα του βόρειου Λονδίνου έχει ακόμα έξι αγωνιστικές, τρεις εξ αυτών είναι με την Τότεναμ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας, αλλά και με την Τσέλσι εντός έδρας. Ενώ την ίδια ώρα έχει και τη ρεβάνς με την Μπάγερν στο Μόναχο, με στόχο την πρόκριση στους «4» του Champions League.