Κλοπ: «Πρέπει να αντιμετωπίζεις όλες τις αναποδιές...»

Γιούργκεν Κλοπ

Κλοπ: «Πρέπει να αντιμετωπίζεις όλες τις αναποδιές...»

Sportal newsroom 19:06 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:09 - 23.04.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε εν όψει του ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Έβερτον για την 34η αγωνιστική της Premier League.

Τα «κρύα» κεφάλια και τα «φρέσκα» πόδια ελπίζει να βοηθήσουν τη Λίβερπουλ να νικήσει την Έβερτον την Τετάρτη (24/4), ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος αποκάλυψε πως δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ζότα, καθώς τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Φούλαμ

Η Λίβερπουλ άφησε ορισμένους βασικούς παίκτες εκτός αρχικής ενδεκάδας στη νίκη της Κυριακής με 3-1 επί τη Φούλαμ, συμπεριλαμβανομένων των Μοχάμεντ Σαλάχ, Ιμπραΐμα Κονάτε, Ντομινίκ Σομποζλάι, Ντάρβιν Νούνιες και Αλέξις Μακ Άλιστερ, ενόψει του ντέρμπι του «Μέρσεϊσαϊντ».

«Έπρεπε να το κάνουμε», είπε ο Κλοπ μιλώντας την Τρίτη (23/4) στους δημοσιογράφους. «Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε τώρα για αυτό το παιχνίδι... ελπίζουμε ότι και πάλι θα έχουμε πολλά φρέσκα πόδια στον αγωνιστικό χώρο».

Ο Ζότα σημείωσε το τρίτο γκολ της Λίβερπουλ στη Φούλαμ, αλλά τώρα θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες λόγω τραυματισμού, όπως είπε ο Γερμανός τεχνικός.

«Πρέπει να αντιμετωπίσεις όλες τις μικρές αναποδιές, αν είναι τραυματισμοί, αν είναι αποτελέσματα. Το θέμα έχει να κάνει με το πώς μπορείς να αποκτήσεις ξανά το σωστό συναίσθημα. Και είμαι πολύ χαρούμενος με την ανταπόκριση».

Ο Κλοπ είπε ότι το να αντιμετωπίσεις την Έβερτον εκτός έδρας ήταν πάντα μια πρόκληση, με τα εννέα από τα τελευταία 11 ντέρμπι του Μέρσεισαϊντ στο «Γκούντισον Παρκ» να λήγουν ισόπαλα: «Το Γκούντισον Παρκ μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα».

«Φαίνονται πάντα έτοιμοι για το παιχνίδι. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό. Ο πυρετός του ντέρμπι θα είναι στο μυαλό μας, οπότε πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος στην προετοιμασία για το παιχνίδι».