Η Λίβερπουλ πέρασε νικηφόρα από το Λονδίνο και συνεχίζει να κυνηγάει τον τίτλο

Η Λίβερπουλ πέρασε νικηφόρα από το Λονδίνο και συνεχίζει να κυνηγάει τον τίτλο

Δημήτρης Χούπης 20:27 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:27 - 21.04.2024

Η Λίβερπουλ πέρασε νικηφόρα από το Λονδίνο επικρατώντας με 3-1 της Φούλαμ για την 34η αγωνιστική και συνεχίζει να κυνηγάει τον τίτλο της Premier League.

Η Λίβερπουλ επέστρεψε στις νίκες. Οι «κόκκινοι» ταξίδεψαν στο Λονδίνο και πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Φούλαμ επικρατώντας με 3-1 για την 34η αγωνιστική της Premier League. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ανέβηκε στη δεύτερη θέση, σε ισοβαθμία με την Άρσεναλ.

Το πρώτο μέρος δεν είχε αρκετό ρυθμό με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να προσπαθεί να απειλήσει την εστία του Λένο, αλλά οι αμυντικοί των «κότατζερς» ήταν εξαιρετικοί. Όσο δεν μπορούσε να απειλήσει σε ανοιχτό γήπεδο η Λίβερπουλ, το έκανε με στημένη φάση.

Στο 32ο λεπτό ο Αλεξάντερ - Άρνολντ ανέλαβε μια εκτέλεση φάουλ και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 των «κόκκινων». Δύο λεπτά μετά η Λίβερπουλ έχασε μια καλή στιγμή για το 2-0, αλλά ο Λένο είπε «όχι» στον Χάκπο. Η ομάδα του Λονδίνου από εκεί και έπειτα είχε τις στιγμές της και τελικά βρήκε το γκολ με τον Καστάνιε, ο οποίος μέσα από την περιοχή έκανε ένα σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

«Πάτησε» με φοβερή ανατροπή την Μπόρνμουθ η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Άστον Βίλα
PREMIER LEAGUE

18:59 - 21.04.2024

«Πάτησε» με φοβερή ανατροπή την Μπόρνμουθ η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Άστον Βίλα

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Άστον Βίλα, βρήκε τον τρόπο να «λυγίσει» την Μπόρνμουθ (3-1). Κάπως έτσι αύξησε τη διαφορά από την Τότεναμ στο +6, έχοντας όμως δύο ματς περισσότερα.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ μπήκαν πιο αποφασιστικά και στο 53ο λεπτό μπήκαν και πάλι μπροστά στο σκορ. Ο Χράφενμπερχ βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή, έκανε ένα σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για 2-1. Στο 72' μάλιστα ο Ζότα με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-1 για τη Λίβερπουλ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ