Έντονα παράπονα της Νότιγχαμ για το ματς με την Έβερτον: «Δεν μας δόθηκαν τρία πέναλτι»

Νότιγχαμ Φόρεστ- Σίτι Γκράουντ

i

©Nottingham Forest

Έντονα παράπονα της Νότιγχαμ για το ματς με την Έβερτον: «Δεν μας δόθηκαν τρία πέναλτι»

Sportal newsroom 17:49 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 21.04.2024

Πολλά παράπονα είχε η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά το παιχνίδι με την Έβερτον, αφού σύμφωνα με τους «κόκκινους» δεν τους δόθηκαν τρία πέναλτι.

Πολλά είναι παράπονα της Νότιγχαμ μετά το παιχνίδι με την Έβερτον. Οι «κόκκινοι» γνώρισαν την ήττα με 0-2 από την ομάδα του Λίβερπουλ και έχουν μπει σε ακόμα μεγαλύτερους μπελάδες για την παραμονή τους στην Premier League.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Νούνο Εσπιρίντο Σάντο συγκεκριμένα με ανάρτησή της στο twitter εξέφρασε τα πολλά παράπονα που είχε από τη διαιτησία του αγώνα. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως δεν τους δόθηκαν τρία πέναλτι, ενώ τόνισε πως θα δουν πλέον τις επιλογές τους για τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

«Τρεις κακές αποφάσεις. Τρία πέναλτι δεν μας δόθηκαν , το οποίο είναι τελείως απαράδεκτο. Προειδοποιήσαμε την PGMOL ότι ο VAR είναι οπαδός της Λούτον πριν από το παιχνίδι και εκείνοι δεν τον άλλαξαν. Η υπομονή μας έχει δοκιμαστεί πολλές φορές.

Η Νότιγχαμ θα εξετάσει πλέον τις επιλογές τις από εδώ και πέρα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίντο Σάντο βρίσκεται μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με μόλις έναν βαθμό διαφορά. Οι «κόκκινοι» μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχουν τέσσερα ακόμα παιχνίδια, με δύο από αυτά να είναι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας και με την Τσέλσι στο Σίτι Γκράουντ. Ενώ τα άλλα δύο είναι απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και την Μπέρνλι εκτός έδρας.