Ο τρόμος του Ντέλε Άλι και η ληστεία στο σπίτι του: «Νόμιζα ότι θα με σκοτώσουν»

Ντέλε Άλι

i

©PrtScr

Ο τρόμος του Ντέλε Άλι και η ληστεία στο σπίτι του: «Νόμιζα ότι θα με σκοτώσουν»

Κώστας Τόπας 13:40 - 20.04.2024

Η πρώην σύντροφος του Ντέλε Άλι, εξήγησε την τραγική κατάσταση που έζησαν όταν ληστές εισέβαλλαν στον σπίτι τους, όταν ο Άγγλος έπαιζε στην Έβερτον το 2020.

Η καριέρα και η ζωή του Ντέλε Άλι, ενός από τους πιο πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές του αγγλικού ποδοσφαίρου, κόπηκαν απότομα λόγω μη αθλητικών προβλημάτων. Ο νυν παίκτης της Έβερτον εξήγησε πριν από μήνες τις δύσκολες εμπειρίες του στην παιδική του ηλικία και τώρα αποκαλύφθηκε η τραγική κατάσταση που είχε να βιώσει το 2020, όταν φοβόταν για τη ζωή του σε μια επίθεση στο σπίτι του.

Αυτό εξηγείται τώρα από την πρώην σύντροφό του, Ρούμπι Μέι, η οποία θυμάται την επίθεση τον Μάιο του 2020 στην έπαυλή της στο Λονδίνο. Αφού πέρασαν την ασφάλεια και μπήκαν κρυφά από την πίσω πόρτα, οι ληστές ξεκίνησαν να εκφοβίσουν τον Ντέλε Άλι, τον υιοθετημένο αδερφό του Χάρι Χίκφορντ και τη Μέι.

«Ο Ντέλε δέχθηκε επίθεση και αναγκάστηκε να παραδώσει τρία ακριβά ρολόγια πριν με αρπάξουν ενώ οι επιτιθέμενοι προσπαθούσαν να πάρουν τα κοσμήματά μου», εξηγεί η κοπέλα, η οποία ισχυρίζεται ότι φοβούμενη από τους ληστές κρύφτηκε στο δωμάτιό της πριν της επιτεθούν.

«Χτύπησαν τον Ντέλε και τον ανάγκασαν να ανέβει μαζί τους στην κρεβατοκάμαρα», λέει η Ρούμπι, η οποία ισχυρίζεται ότι δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί σε κανένα από τα αιτήματα των δραστών λόγω του πανικού στον οποίο βρισκόταν. μπήκε.

«Ήταν τρομακτικό. Απλώς ήλπιζα ότι όλα θα είχαν τελειώσει και ότι θα ήμασταν ασφαλείς. Όταν είδαν πόση ώρα είχαν μείνει στο σπίτι, τρόμαξαν και πέρασαν τον φράχτη», καταλήγει και θυμάται μια από τις χειρότερες εμπειρίες που έζησε τόσο για εκείνη όσο και για τον ποδοσφαιριστή.