Έμερι: «Μιλάμε με την UEFA για την κίτρινη κάρτα του Μαρτίνες»

Ουνάι Έμερι

i

PrtScr

Έμερι: «Μιλάμε με την UEFA για την κίτρινη κάρτα του Μαρτίνες»

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:00 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 20.04.2024

Ο προπονητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League, Άστον Βίλα μίλησε για την τιμωρία του Εμιλιάνο Μαρτίνες, αναφέροντας ότι υπάρχει επικοινωνία με την UEFA.

Ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με την Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Europa Conference League. Η αγγλική ομάδα είναι το τελευταίο εμπόδιο που καλούνται να περάσουν οι «ερυθρόλευκοι» προκειμένου να βρεθούν στον τελικό της «OPAP Arena» στις 29 Μαΐου.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους «χωριάτες» στην αναμέτρηση με τη Λιλ, ωστόσο δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες και δεν θα δώσει -με τα έως τώρα δεδόμενα- το «παρών» στην πρώτη αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, η οποία έχει οριστεί στις 2 Μαΐου.

Κι όμως: Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες παραβίασε κανονισμό της IFAB κατά τη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στη Λιλ που εισήχθη εξαιτίας του (vid)
CONFERENCE LEAGUE

08:54 - 20.04.2024

Κι όμως: Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες παραβίασε κανονισμό της IFAB κατά τη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στη Λιλ που εισήχθη εξαιτίας του (vid)

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες παραβίασε έναν κανόνα κατά τη νίκη της Άστον Βίλα στη διαδικασία των πέναλτι επί της Λιλ, ο οποίος εισήχθη απευθείας λόγω της δικής του συμπεριφοράς σε έναν άλλο αγώνα.

Ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι ωστόσο αναφέρθηκε στην τιμωρία του Αργεντινού πορτιέρε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπόρνμουθ (21/4) ύστερα από ερώτηση δημοσιογράφου και τόνισε ότι υπάρχει επικοινωνία με την UEFA.

«Μιλάμε με την UEFA γι αυτήν την κίτρινη κάρτα του Μαρτίνες. Δεν ήξερα αυτόν τον κανόνα (σ.σ: αναφέρεται ότι μετράνε σαν δύο ξεχωριστές κάρτες αυτές που δίνονται σε κανονική διάρκεια-παράταση και μετά στα πέναλτι). Αλλά γρήγορα μου είπαν για αυτόν τον κανόνα και τώρα, φυσικά, είναι πολύ σημαντικό για εμάς και μιλάμε με την UEFA για αυτήν την κίτρινη κάρτα. Δεν είναι ακριβώς 100% ότι δεν θα είναι για τον επόμενο γύρο, διαθέσιμος για παιχνίδι (σ.σ: Ολυμπιακό). Στην αρχή νόμιζα ότι δεν θα είναι, αλλά είμαστε σε συζητήσεις με την UEFA για αυτό. Και, φυσικά, ήταν λίγο περίεργο γιατί δεν είναι συνηθισμένο», ανέφερε ο Ισπανός κόουτς.