Τι απόδοση δίνει να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το Europa Conference League
i

©intime

Τι απόδοση δίνει να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το Europa Conference League

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:08 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 19.04.2024

Ο Ολυμπιακός, η Άστον Βίλα, η Φιορεντίνα κι η Κλαμπ Μπριζ είναι οι τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν για την κατάκτηση του Europa Conference League της σεζόν 2023/24. Ο αγγλικός σύλλογος είναι το φαβορί του τίτλου σύμφωνα με τους bookmakers, ενώ ο ελληνικός το αουτσάιντερ.

Μετά τις «μάχες» της προημιτελικής φάσης του Europa Conference League τέσσερις ομάδες κατάφεραν να βγουν νικήτριες και να προκριθούν στους «4» της διοργάνωσης! Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε, η Κλαμπ Μπριζ απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, η Άστον Βίλα πέταξε εκτός τη Λιλ κι η Φιορεντίνα «λύγισε» τη Βικτόρια Πλζεν.

Τέσσερις ομάδες λοιπόν συνεχίζουν το ταξίδι τους στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση κι όπως είναι λογικό ονειρεύονται να βρεθούν στον τελικό της «OPAP Arena» και φυσικά να κατακτήσουν τον τίτλο.

Ο ήρωας της Πόλης: Πως ο Τζολάκης από... φευγάτος εξελίχθηκε στον άσο που έκρυβε στο μανίκι του ο Μεντιλίμπαρ
CONFERENCE LEAGUE

08:54 - 19.04.2024

Ο ήρωας της Πόλης: Πως ο Τζολάκης από... φευγάτος εξελίχθηκε στον άσο που έκρυβε στο μανίκι του ο Μεντιλίμπαρ

Ο Κωνσταντής και όχι Κωνσταντίνος. Άλλωστε έτσι τον φωνάζουν οι φίλοι και οι συμπαίκτες του. Το παιδί, ένα παιδί 21 ετών, που είδε την Πόλη - και την Ευρώπη - να του υποκλίνεται. Ο ήρωας του Ολυμπιακού λέγεται Τζολάκης και έτσι τον καθιέρωσε ο Μεντιλίμπαρ.

Ο νικητής του ζευγαριού Άστον Βίλα - Ολυμπιακός κι ο νικητής στο Φιορεντίνα - Κλαμπ Μπριζ θα «μονομαχήσουν» στον τελικό της 29ης Μαΐου. Ποια ομάδα λοιπόν βλέπουν ως φαβορί για την κατάκτηση του Conference League; Η απάντηση είναι η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» στα ημιτελικά της διοργάνωσης, η Άστον Βίλα. Στη δεύτερη θέση των εκτιμήσεων των bookmakers είναι η Φιορεντίνα, ακολουθεί η Κλαμπ Μπριζ κι ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται σε διψήφια απόδοση είναι το αουτσάιντερ.

Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών:

Άστον Βίλα 2.00
Φιορεντίνα 2.60
Κλαμπ Μπριζ 8.00
Ολυμπιακός 10.00