To «ευχαριστώ» της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον κόσμο για την αποθέωση (vid)

To «ευχαριστώ» της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον κόσμο για την αποθέωση (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:20 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:22 - 19.04.2024

Δείτε την ανάρτηση του Ολυμπιακού για την υποδοχή του κόσμου στην ομάδα κατά την επιστροφή της αποστολής της ομάδας, μετά την ιστορική πρόκριση στους «4» του Europa Conference League.

Με ήρωα τον Κωνσταντή Τζολάκη που απέκρουσε τρεις εκτελέσεις πέναλτι, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε για πρώτη φορά στην Ιστορία του στους ημιτελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-2 στα πέναλτι της Φενέρμπαχτσε και στους «4» του Europa Conference League θα αντιμετωπίσουν την Άστον Βίλα στις 2 και 9 Μαΐου για μια θέση στον τελικό της OPAP Arena.

Όπως ήταν φυσικό πλήθος κόσμου περίμενε την ερυθρόλευκη αποστολή στο «Ελ. Βενιζέλος» για να αποθεώσει τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τον θρίαμβο στην Πόλη και την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Σε ανάρτησή της στα social media, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έσπευσε να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας, γράφοντας: «Ομάδα και κόσμος ΕΝΑ! Σας ευχαριστούμε!»

Κάρμο: «Δείξαμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε»

Οι δηλώσεις του Νταβίντ Κάρμο μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στην Πόλη για τα ημιτελικά του Conference League.

«Είμαστε ευτυχισμένοι δείξαμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε. Παίξαμε πολύ καλά και πήραμε την πρόκριση. Αντέξαμε. Η Φενέρ είναι εξαιρετική ομάδα και μας πίεσε πολύ όμως αντέξαμε μέχρι το τέλος για να προκριθούμε.

Ήξερα πως παίζουμε στην Ευρώπη και πως μπορούσαμε να πάμε ψηλά. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου έχει δώσει δίνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο για την ομάδα. Δε γίνεται να μη σκέφτεσαι τον τελικό. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για τα παιχνίδια με την Άστον Βίλα».