«Βάφτηκε» κόκκινο το «Ελ. Βενιζέλος»: Χαμός από χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (vid)

Οι φίλοι του Ολυμπιακού στο «Ελ. Βενιζέλος»

i

© Sportal

«Βάφτηκε» κόκκινο το «Ελ. Βενιζέλος»: Χαμός από χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 06:55 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 07:08 - 19.04.2024

Ιστορική πρόκριση πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και ο κόσμος της ομάδας ετοίμασε υποδοχή ηρώων στους παίκτες του Μεντιλίμπαρ.

Ένα... έπος γράφτηκε στην Τουρκία! Ο Ολυμπιακός απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, έχοντας την υπογραφή του Κωνσταντή Τζολάκη που απέκρουσε τρεις προσπάθειες (3-2).

Κάπως έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν για πρώτη φορά στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, γράφοντας ένα σπουδαίο κεφάλαιο στην ιστορία του. Ο κόσμος της ομάδας δεν ταξίδεψε στην Τουρκία αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε από το να πανηγυρίσει.

Η γιορτή δεν έμεινε στο Πασαλιμάνι και οι φίλοι των Πειραιωτών κατέκλυσαν το «Ελ. Βενιζέλος», το οποίο... έβαψαν κόκκινο κάνοντας υποδοχή ηρώων στους ποδοσφαιριστές του Μεντιλίμπαρ. Περίπου 1000 φίλοι των «ερυθρόλευκων» βρέθηκαν στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, για να γιορτάσουν αυτή την ιστορική βραδιά.

Δείτε βίντεο από το «Ελ. Βενιζέλος»: