Μαρινάκης: «Είπα στον Μεντιλίμπαρ να ανανεώσει όταν χάσαμε 1-4 από την Μακάμπι» - Πήγε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

i

© Intime

Μαρινάκης: «Είπα στον Μεντιλίμπαρ να ανανεώσει όταν χάσαμε 1-4 από την Μακάμπι» - Πήγε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες

Τζιοβάνι Ζάκαρη 01:28 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 01:37 - 19.04.2024

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έκρυψε την χαρά του για την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού, μιλώντας μετά το ματς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Ιστορία μέσα στην Κωνσταντινούπολη έγραψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε στη διαδικασία των πέναλτι. Χάρη στον ήρωα Τζολάκη, οι Πειραιώτες επικράτησαν με 3-2 στη «ρωσική ρουλέτα» και πλέον βρίσκονται στα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League.

Μετά το παιχνίδι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης - ο οποίος βρισκόταν στην Τουρκία - πήγε στα αποδυτήρια προκειμένου να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του. Μιλώντας έπειτα από το τέλος του αγώνα, ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» αποκάλυψε πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο ίδιος έδωσαν τα χέρια για την ανανέωση αμέσως μετά το 4-1 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Για την πρόκριση: «Είναι μία πολύ μεγάλη βραδιά. Σπάσαμε ένα ρεκόρ μέσα στην Πόλη. Εμάς μας αρέσει ο ανήφορος και ειδικά σε αυτό το γήπεδο με αυτή την ατμόσφαιρα. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Δείξαμε μαζί τη σημαίνει η ψυχή του Θρύλου του πρωταθλητή. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πάει ψηλότερα. Περιμένουμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Ήταν μία βραδιά που θα τη θυμούνται όλες οι γενιές».

Για το αν συνεχίζει να ονειρεύεται: «Συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Ήδη έχουν εκπληρωθεί κάποια όνειρα που στο παρελθόν ήταν δύσκολα. Είδατε πως ξεκινήσαμε, διορθωτικές αλλαγές, όλοι ενωμένοι και ιδού τα αποτελέσματα. Μας αρέσει ο ανήφορος». 

Για τον τελικό: «Αυτό που σκέφτομαι είναι να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια στην Ελλάδα και την Ευρώπη». 

Για τον Μεντιλίμπαρ: «Ξέρετε το είπα και στα αποδυτήρια. Με τον κ. Μεντιλίμπαρ μου έχει κάνει εντύπωση ότι και ρισκάρει και του αρέσουν τα δύσκολα. Είδατε πως ξεκίνησε η ομάδα. Δεν ήρθαμε να κρατήσουμε μία ισοπαλία. Του αρέσει να ρισκάρει, του αρέσει ο ανήφορος. Εγώ είπα στον Μεντιλίμπαρ να ανανεώσει όταν χάσαμε 1-4 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ».