Το «σ' αγαπώ» του Φορτούνη στον Τζολάκη (vid)

Το «σ' αγαπώ» του Φορτούνη στον Τζολάκη (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:25 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 19.04.2024

Ο Κώστας Φορτούνης μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League σφιχταγκάλιασε στους πανηγυρισμούς τον Κωνσταντή Τζολάκη και του είπε πως τον αγαπά.

Μετά από 12 χρόνια ο Ολυμπιακός έγραψε ξανά ιστορία στην Κωνσταντινούπολη! Αυτή τη φορά το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-2 της Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa Conference League, εκεί όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με την Άστον Βίλα.

Ο Κωνσταντής Τζολάκης, ο απόλυτος ήρωας του Ολυμπιακού, στην πιο μεγάλη του βραδιά μέχρι την επόμενη, έπιασε τρία πέναλτι των αντιπάλων κι έγραψε ιστορία με τους Πειραιώτες. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών μετά τον θρίαμβο ο Κώστας Φορτούνης σφιχταγκάλιασε τον συμπαίκτη του και του είπε «σ' αγαπώ».

Ο ήρωας της Πόλης: Πως ο Τζολάκης από... φευγάτος εξελίχθηκε στον άσο που έκρυβε στο μανίκι του ο Μεντιλίμπαρ
CONFERENCE LEAGUE

08:54 - 19.04.2024

Ο ήρωας της Πόλης: Πως ο Τζολάκης από... φευγάτος εξελίχθηκε στον άσο που έκρυβε στο μανίκι του ο Μεντιλίμπαρ

Ο Κωνσταντής και όχι Κωνσταντίνος. Άλλωστε έτσι τον φωνάζουν οι φίλοι και οι συμπαίκτες του. Το παιδί, ένα παιδί 21 ετών, που είδε την Πόλη - και την Ευρώπη - να του υποκλίνεται. Ο ήρωας του Ολυμπιακού λέγεται Τζολάκης και έτσι τον καθιέρωσε ο Μεντιλίμπαρ.

Το μήνυμα του Τζολάκη μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στους «4» του Conference League

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Κωνσταντής Τζολάκης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media. Ο Έλληνας πορτιέρε ανάρτησε φωτογραφίες από το ματς στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και συνόδευσε την ανάρτηση με της εξής λεζάντα: «Ιστορική βραδιά».