Το μήνυμα του Τζολάκη μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στους «4» του Conference League (pic)

Το μήνυμα του Τζολάκη μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στους «4» του Conference League (pic)

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:54 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:38 - 19.04.2024

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο οποίος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League, έστειλε το δικό του μήνυμα.

Με ήρωα τον Κωνσταντή Τζολάκη που απέκρουσε τρεις εκτελέσεις πέναλτι, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε για πρώτη φορά στην Ιστορία του στους ημιτελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-2 στα πέναλτι της Φενέρμπαχτσε και στους «4» του Europa Conference League.

Εκεί η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα βρει απέναντί της την Άστον Βίλα. Η οποία προκρίθηκε επίσης μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, επικρατώντας της Λιλ με 4-3 (2-1 κ.δ.).

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 2 Μαΐου στην Αγγλία, όπου οι δύο ομάδες θα δώσουν τη «μάχη τους για να πάρουν το προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης μία εβδομάδα αργότερα, στις 9 Μαΐου.

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Τζολάκης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media, χαρακτηρίζοντας ιστορική τη χθεσινή βραδιά.

Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που φτάσαμε θέλουμε να πάμε μέχρι τον τελικό»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στη κάμερα της Cosmote TV για την ιστορική πρόκριση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, ενώ τόνισε πως «θέλουμε να πάμε μέχρι τον τελικό».

«Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματά μας. Δεχτήκαμε ένα γκολ νωρίς, υποφέραμε, αλλά αντέξαμε. Η ανταμοιβή μας που αντέξαμε ήταν η πρόκριση στα πέναλτι. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα», ανέφερε αρχικά ο Βάσκος τεχνικός.

«Κυνηγήσαμε, προσπαθήσαμε πολύ… Ξέραμε ότι μετά το γκολ στο 11’ δεν θα ήταν εύκολο. Είχαμε αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες, όπως και το δοκάρι στην παράταση. Ευτυχώς επικρατήσαμε στα πέναλτι. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, έχουμε δύο παιχνίδια με την Άστον Βίλα, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε πρώτα στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ», πρόσθεσε.

Για τα δύο ματς που απομένουν ως τον τελικό της διοργάνωσης τόνισε: «Μια που έχουμε φτάσει ως εδώ, θέλουμε να πάμε ως τον τελικό. Με όλο τον σεβασμό στην Άστον Βίλα, που είναι πολύ καλή ομάδα. Θα τα δώσουμε όλα, με τις όλες μας τις δυνάμεις και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Για την είσοδο του Ιμπόρα στο δεύτερο ημίχρονο είπε: «Ήθελα να πιέσουμε και να αμυνθούμε λίγο πιο ψηλά. Παρότι βγάλαμε έναν επιθετικό και βάλαμε έναν μέσο, δεν θέλαμε να οπισθοχωρήσουμε, αλλά να πιέσουμε πιο ψηλά».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος που καθιέρωσε ως βασικό τον Τζολάκη είπε: «Δεν συνηθίζεται να αλλάζει ο τερματοφύλακας, αλλά το έχω κάνει και σε άλλες ομάδες μου. Είναι αποφάσεις που μπορείς να πάρεις, όταν ένας παίκτης προπονείται πολύ καλά. Ο Τζολάκης το κάνει και ελπίζω να συνεχίσει να μας προσφέρει, όπως και ο Πασχαλάκης».