«Βόμβα Τράμπζονσπορ με Φορτούνη»

Κώστας Φορτούνης

i

©intime

«Βόμβα Τράμπζονσπορ με Φορτούνη»

Κώστας Τόπας 10:01 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:57 - 20.04.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία, η Τράμπζονσπορ θέλει να κάνει την έκπληξη με την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη από τον Ολυμπιακό.

Το όνομα του Κώστα Φορτούνη του Ολυμπιακού, φέρεται να έχει βρεθεί στην ατζέντα αρκετών τουρκικών ομάδων. Μία από αυτές σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει σήμερα (20/04) η «Fotomac» είναι η Τράμπζονσπορ.

Κι όλα αυτά λίγες ημέρες, αφότου οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη στη διαδικασία των πέναλτι της ρεβάνς με τη Φενέρ, με τον «κέρβερο» Τζολάκη να πρωταγωνιστεί και να στέλνει την ομάδα του στους «4» του Conference League.

Απίστευτο: Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν το... σκονάκι του Τζολάκη στα πέναλτι (pic)
CONFERENCE LEAGUE

23:40 - 19.04.2024

Απίστευτο: Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν το... σκονάκι του Τζολάκη στα πέναλτι (pic)

Μια φωτογραφία που δημοσιεύεται στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αποκαλύπτει τις... σημειώσεις του Κωνσταντή Τζολάκη πριν τη διαδικασία των πέναλτι στο παιχνίδι Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός.

Αυτή τη φορά οι Τούρκοι αποκαλύπτουν πως ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται ψηλά στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Τράμπζονσπορ, ενόψει της νέας σεζόν. Οπως τονίζουν «το επιτελείο του συλλόγου που θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα παίξει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την επόμενη σεζόν. Ετσι, έχει στραμμένα τα μάτια του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν με τον Ολυμπιακό, τον σύλλογο που απέκλεισε τη Φενερμπαχτσέ από το Conference League», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα για να συνεχίσει λέγοντας για τον Φορτούνη:

Η ομάδα συμπεριέλαβε στη λίστα της και τον Κωνσταντίνο Φορτούνη , που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μετράει 11 γκολ και 18 ασίστ σε 42 ματς τη φετινή σεζόν. Ο Έλληνας νούμερο 10 τραβάει επίσης την προσοχή με την ικανότητά του να παίζει στη δεξιά και την αριστερή πτέρυγα. Η προσθήκη του Φορτούνη στην Τραμπζονσπόρ θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντική δύναμη για την ομάδα που αναζητά έναν δημιουργικό παίκτη στη μεσαία γραμμή», καταλήγει η «Fotomac».

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Κώστα Φορτούνη λήγει στο τέλος της σεζόν και του οποίου η χρηματιστηριακή αξία είναι στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Εως τώρα με τους Πειραιώτες έχει καταγράψει 336 συμμετοχές, με απολογισμό 94 γκολ και 105 ασίστ.