Απίστευτο: Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν το... σκονάκι του Τζολάκη στα πέναλτι (pic)

Απίστευτο: Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν το... σκονάκι του Τζολάκη στα πέναλτι (pic)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:40 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:44 - 19.04.2024

Μια φωτογραφία που δημοσιεύεται στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αποκαλύπτει τις... σημειώσεις του Κωνσταντή Τζολάκη πριν τη διαδικασία των πέναλτι στο παιχνίδι Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων»... πήγε διαβασμένος στη διαδικασία των πέναλτι με την Φενέρμπαχτσε. Για την ακρίβεια... με σκονάκι, το οποίο είχε γραμμένο σε ένα χαρτί που είχε κολλήσει πάνω στο μπουκάλι με το νερό!

Τζολάκης: «Χαρούμενος που ο πατέρας μου ήταν στο γήπεδο, στα πέναλτι τον δικαίωσα»
CONFERENCE LEAGUE

23:17 - 19.04.2024

Τζολάκης: «Χαρούμενος που ο πατέρας μου ήταν στο γήπεδο, στα πέναλτι τον δικαίωσα»

Ο Κωνσταντής Τζολάκης μιλώντας στο κανάλι του Ολυμπιακού έκανε ειδική αναφορά στον πατέρα του, ο οποίος είδε από κοντά την πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στα ημιτελικά του Conference League.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Τούρκων «ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ο οποίος απέκρουσε τα πέναλτι των παικτών της Φενέρμπαχτσε, Τάντιτς, Οντέρ και Μπονούτσι, είχε σημειώσει τις γωνίες που οι "γαλαζοκίτρινοι" εκτελούν τα πέναλτι, σε ένα χαρτί στο μπουκάλι του νερού του».

«Πριν από τη διαδικασία των πέναλτι, ο 21χρονος τερματοφύλακας εθεάθη να κοιτάζει το χαρτί στο μπουκάλι του νερού, όπου είχε σημειώσει τις γωνίες όπου οι παίκτες της Φενερμπαχτσέ εκτελούν τα πέναλτι».

Παράλληλα, αναφέρεται στο τουρκικό δημοσίευμα ότι πέρα από τα τρία πέναλτι που απέκρουσε «ο Κωνσταντίνος Τζολάκης άγγιξε την μπάλα και στο πέναλτι του Μπατσουαγί, αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει καταφέρει να αποκρούσει στην καριέρα του μέχρι το ματς 2 από τα 18 πέναλτι που του εκτέλεσαν, μόνο στο ματς με την Φενέρ απέκρουσε ένα περισσότερο, δηλασή τρία».

«Ο ίδιος πάντως μοιράστηκε τη... δόξα με τους προπονητές του, λέγοντας χαρακτηριστικά: Το αναλύσαμε μαζί με τους προπονητές. Μετά από ένα σημείο μπαίνει και το συναίσθημα. Εκείνη τη στιγμή πρέπει να διαλέξεις τη σωστή γωνία», είπε το πρόσωπο των ημερών για τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι και υποψήφιος για MVP των αγώνων της εβδομάδας στο Europa Conference League.