Απίστευτο: Οι παίκτες της Τσέλσι αρπάχτηκαν μεταξύ τους για ένα πέναλτι σε ματς που κέρδιζαν με 4-0! (vids)

Απίστευτο: Οι παίκτες της Τσέλσι αρπάχτηκαν μεταξύ τους για ένα πέναλτι σε ματς που κέρδιζαν με 4-0! (vids)

Sportal newsroom 06:23 - 17.04.2024

Κι όμως, οι παίκτες της Τσέλσι τσακώθηκαν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Έβερτον για το ποιος θα εκτελέσει ένα πέναλτι, ενώ το σκορ ήταν 4-0...

Η Τσέλσι «διέλυσε» με 6-0 την Έβερτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την 33η αγωνιστική της Premier League με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κόουλ Πάλμερ, ο οποίος πέτυχε καρέ τερμάτων, ενώ για τους «μπλε» σκόραραν επίσης οι Νικόλας Τζάκσον και Άλφι Γκίλκριτ.

Η μεγάλη νίκη των Λονδρέζων όμως στιγματίστηκε από ένα «penaltygate» για το πέμπτο γκολ, όπου οι Νόνι Μαντουέκε, Κόουλ Πάλμερ και Νίκολας Τζάκσον μάλωσαν για το ποιος θα αναλάβει την εκτέλεση ενός πέναλτι.

Ο Μαντουέκε πήγε και πήρε την μπάλα και δεν άφηνε άλλον να την πλησιάσει, με τον Τζάκσον να είναι φανερά εκνευρισμένος, καθώς ήθελε εκείνος να πάει στην άσπρη βούλα. Τελικά, με τη βοήθεια του Γκάλαχερ η μπάλα έφτασε στον Κόουλ Πάλμερ, που είναι ο εκτελεστής των πέναλτι των «μπλε» και κάπως έτσι ήρθε και το πέμπτο γκολ.

Ωστόσο, ο Τζάκσον φανερά ενοχλημένος που δεν εκτέλεσε εκείνος το πέναλτι δεν πήρε μέρος στους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του. Αυτή η κατάσταση φυσικά δεν άρεσε στον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι εξέφρασε την οργή του για ότι συνέβη.

«Θέλω να σας πω κάτι, για να είμαι ξεκάθαρος. Οι παίκτες και το επιτελείο γνωρίζουν ότι ο βασικός σουτέρ είναι ο Κόουλ Πάλμερ. Είναι κρίμα, είναι απαράδεκτο, είμαι τόσο αναστατωμένος από την κατάσταση. Δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε έτσι, τους είπα "αυτή είναι η τελευταία φορά που συμπεριφέρεστε έτσι" είναι αδύνατο να έχουμε τέτοιου είδους συμπεριφορά μετά από αυτή την παράσταση», είπε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός.