Με «μαγικό» Πάλμερ η Τσέλσι «συνέτριψε» την Έβερτον

Κόουλ Πάλμερ

i

Κόουλ Πάλμερ/©Photo by Marc Atkins/ Getty Images

Με «μαγικό» Πάλμερ η Τσέλσι «συνέτριψε» την Έβερτον

Ελένη Ανδρικοπούλου 00:02 - 16.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:16 - 16.04.2024

Η Τσέλσι «διέλυσε» με 6-0 την Έβερτον για την 33η αγωνιστική της Premier League με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κόουλ Πάλμερ, ο οποίος πέτυχε καρέ τερμάτων. Σκόραραν επίσης για τους «μπλε» οι Νικόλας Τζάκσον και Άλφι Γκίλκριτ.

Ακόμα μία παράσταση έδωσε ο Κόουλ Πάλμερ! Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός πέτυχε καρέ τερμάτων και οδήγησε τη Τσέλσι στην ευρεία νίκη με 6-0 κόντρα στην Έβερτον στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Πάλμερ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με υπέροχο σουτ έπειτα από τη συνεργασία με τον Νικόλας Τζάκσον. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός πέτυχε τέλειο χατ -τρικ μέσα σε 29', καθώς βρήκε δίχτυα στο 18΄ και στο 29'.

Κόουλ Πάλμερ: Ενας ψυχρός «εκτελεστής» που ο Γκουαρντιόλα δεν πίστεψε και η Τσέλσι τον έκανε ηγέτη (vids)
PREMIER LEAGUE

09:52 - 05.04.2024

Κόουλ Πάλμερ: Ενας ψυχρός «εκτελεστής» που ο Γκουαρντιόλα δεν πίστεψε και η Τσέλσι τον έκανε ηγέτη (vids)

Από το περιθώριο στη Μάντσεστερ Σίτι και την αμφισβήτηση του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Κόουλ Πάλμερ ζει το όνειρό του στην Τσέλσι, όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην μεγάλη ανατροπή των «μπλε» κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ημίχρονο βρήκε την Τσέλσι να προηγείται με 4-0 με το γκολ του Νικόλας Τζάκσον στο 44'. Το δεύτερο μέρος αποδείχθηκε διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο Κόουλ Πάλμερ πέτυχε και τέταρτο γκολ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 64' κι έτσι έφθασε τα 20 τέρματα στο αγγλικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν. Ο Άλφι Γκίλκριτ βρήκε δίχτυα στο φινάλε του αγώνα (90') και διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Να σημειώσουμε ότι ο Πάλμερ έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι που σκοράρει 20+ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις μετά από τον Εντέν Αζάρ το 2018-19 και ο πρώτος που το κάνει στην πρώτη του σεζόν στους Λονδρέζους μετά από τον Ντιέγκο Κόστα.

ΤΣΕΛΣΙ: Πέτροβιτς, Γκουστό (88' Γκίλγκριστ), Τιάγκο Σίλβα, Τσαλόμπα, Κουκουρέγια, Καϊσέδο, Γκάλαχερ, Μαντουέκε (72' Τσουκουεμέκα), Πάλμερ (80' Κασαντέι), Μούντρικ (80' Τσίλγουελ), Τζάκσον (88' Ουάσινγκτον)

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν (46' Πάτερσον (90' Γκόντφρι), Ταρκόβσκι, Μπράνθγουεϊτ (57' Κεν), Μικολένκο, Γιανγκ, Γκάρνερ (46' Χάρισον), Ονανά (46' Γκόμες), Μακνίλ, Ντουκουρέ, Μπέτο

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 33ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (34ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ