Το ποστ του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ που έκανε τους οπαδούς της ομάδας να τον αναπολήσουν

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

© PrtScr

Το ποστ του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ που έκανε τους οπαδούς της ομάδας να τον αναπολήσουν

Δημήτρης Χούπης 18:13 - 05.04.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο λίγο μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι ανέβασε ένα ποστ στο twitter με τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων» να δείχνουν τη στήριξή τους προς τον Πορτογάλο.

Με ένα ποστ στο twitter ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αναπολήσουν τις ημέρες που ο Πορτογάλος ήταν στην αγαπημένη τους ομάδας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» το βράδυ της Πέμπτης (4/3) γνώρισαν μια αναπάντεχη, όπως εξελίχθηκε το ματς, ήττα από την Τσέλσι με 3-4.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 χάρη στα τέρματα των Γκάλαχερ και Πάλμερ στα πρώτα είκοσι λεπτά. Ο Γκαρνάτσο με δύο γκολ και ο Μπρούνο έφεραν τούμπα το παιχνίδι και έδωσαν στη Γιουνάιτεντ το προβάδισμα με 3-2. Όταν όμως όλα έδειχναν ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» θα έπαιρναν τη νίκη, η Τσέλσι με δύο γκολ του Πάλμερ στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+10', 90+11') έκανε την ανατροπή στην ανατροπή και πήρε τη νίκη με 4-3.

Κι όμως είναι αλήθεια: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέχει ένα αρνητικό ρεκόρ
REST OF THE WORLD

12:51 - 26.03.2024

Κι όμως είναι αλήθεια: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέχει ένα αρνητικό ρεκόρ

Μπορεί να μην το περίμενε κανείς αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέχει ένα αρνητικό ρεκόρ με τη φανέλα της Αλ Νασρ, καθώς είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες χαμένες ευκαιρίες στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης λοιπόν, ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο που πλέον βρίσκεται στην Αλ Νασρ, ανέβασε ένα ποστ στο twitter, κάνοντας τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ να αναπολήσουν τις ημέρες που ήταν στην ομάδα τους. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία με φόρμα της Αλ Νασρ και έγραψε, «Χαρούμενες μέρες».

Οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» τότε έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από την ανάρτησή του, αναφερόμενοι στον Έρικ Τεν Χαχ, ο οποίος στην ουσία έδιωξε την Ρονάλντο από τη Γιουνάιτεντ. «Η στιγμή», έγραψε ένας με φάτσα που γελούσε και έκλαιγε μαζί, ενώ ένας δεύτερος σχολίασε, «Λατρεύω το timing GOAT».

Ένας τρίτος οπαδός του συλλόγου έγραψε, «Χαρούμενος που ήσουν σωστός για την υπόθεση με τον Τεν Χαχ;». Υπενθυμίζεται ότι η σχέση των δύο δεν ήταν και η καλύτερη, με τον Ολλανδό προπονητή να μην τον χρησιμοποιεί αρκετά και τον Πορτογάλο σταρ να του τα... χώνει σε συνέντευξη που έδωσε στον Πιρς Μόργκαν.