Ο Τεν Χαχ εξηγεί την ανατροπή της Τσέλσι στις καθυστερήσεις: «Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν, ήταν έλλειψη συγκέντρωσης» (vids)

Έρικ Τεν Χαχ

i

PrtScr

Ο Τεν Χαχ εξηγεί την ανατροπή της Τσέλσι στις καθυστερήσεις: «Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν, ήταν έλλειψη συγκέντρωσης» (vids)

Κώστας Τόπας 08:33 - 05.04.2024

Μετά την δραματική ήττα από την Τσέλσι, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, τόνισε ότι η ομάδα του ήταν ανώτερη και άξιζε να κερδίσει το παιχνίδι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρά το γεγονός ότι κρατούσε τη νίκη στα χέρια της, τελικά στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, γνώρισε την ήττα από την Τσέλσι και ο Έρικ τεν Χαχ δεν έμεινε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, τονίζοντας ωστόσο ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη.

«Ξεκινήσαμε άσχημα, κλωτσάμε την μπάλα και αμυνόμαστε άσχημα, αλλά είδατε πώς κυριαρχούσαμε στο παιχνίδι και ο τρόπος που παίξαμε ήταν εξαιρετικός. Αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν μπορείς να δώσεις το παιχνίδι όπως το κάναμε, πρέπει να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι», είπε ο Ολλανδός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» μετά το σφύριγμα της λήξης.

Ο Έρικ Τεν Χαχ αρνήθηκε να κατηγορήσει έναν από τους παίκτες του για αυτή την ήττα (ο Νταλότ έκανε το πέναλτι, το οποίο οδήγησε στο 3-3, και ο ΜακΤόμινεϊ άθελά του βρήκε την μπάλα στο 4-3), εξηγώντας ότι οφειλόταν σε έλλειψη συλλογικής συγκέντρωσης: «Είναι μια ομαδική απόδοση, μπορείτε να δείξετε έναν από τους παίκτες, αλλά όλα είναι θέμα της ομάδας. Όταν το παιχνίδι γίνεται χαοτικό, πρέπει να το αντιμετωπίσετε ως ομάδα και πήραμε λάθος αποφάσεις και δεν βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον ως ομάδα. Χωρίς την κατοχή της μπάλας, πήραμε κακές αποφάσεις, ήταν έλλειψη συγκέντρωσης».

Τέλος, ερωτηθείς αν το επόμενο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ είναι καθοριστικό για τις φιλοδοξίες της ομάδας του για πρόκριση στο Champions League, ο ίδιος δεν σχολίασε, δηλώνοντας ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να εξασφαλίσουν τους τρεις βαθμούς που δεν κατάφεραν αυτή την Πέμπτη: «Δεν γνωρίζω. Πρέπει να ξανακοιτάξω τον πίνακα του πρωταθλήματος. Οι πόντοι είναι όλο και πιο ακριβοί. Είναι πολύ απογοητευτικό, δώσαμε ένα παιχνίδι που έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Η ομάδα θα είναι εκεί την Κυριακή, έχει χαρακτήρα, το έδειξε σήμερα».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην έκτη θέση της Premier League, εννέα βαθμούς πίσω από την Τότεναμ και έντεκα πίσω από την τέταρτη Άστον Βίλα, η οποία έχει ένα παιχνίδι παραπάνω.