Ποτσετίνο: «Δεν είμαι κλόουν, είμαι ο προπονητής, αν κάποιος θέλει έναν κλόουν, ας ψάξει για έναν» (vids)

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

i

PrtScr

Ποτσετίνο: «Δεν είμαι κλόουν, είμαι ο προπονητής, αν κάποιος θέλει έναν κλόουν, ας ψάξει για έναν» (vids)

Κώστας Τόπας 08:03 - 05.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:03 - 05.04.2024

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο υπερασπίστηκε τους ξέφρενους πανηγυρισμούς του, καθώς η Τσέλσι κέρδισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ιστορικό τρόπο.

Ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της φετινής Premier League πρόσφεραν οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την πρώτη να παίρνει ασύλληπτη ανατροπή στο «Στάμφορντ Μπριτζ». To ματς είχε τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων, αφού το 2-0 έγινε 2-3 και τελικά το 2-3 έγινε 4-3 στα τρία τελευταία λεπτά του αγώνα, προκαλώντας παράκρουση στο γήπεδο του Λονδίνου.

Το ματς της χρονιάς: Η Τσέλσι έκανε την ανατροπή στην ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πήρε ασύλληπτη νίκη
PREMIER LEAGUE

00:22 - 05.04.2024

Το ματς της χρονιάς: Η Τσέλσι έκανε την ανατροπή στην ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πήρε ασύλληπτη νίκη

Ένα επικό παιχνίδι παρακολούθησαν οι θεατές του Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την πρώτη να φέρνει το ματς τούμπα στα τρία τελευταία λεπτά του αγώνα (4-3). Νωρίτερα οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είχαν μετατρέψει το 2-0 σε 2-3, όμως οι «μπλε» τελικά πέτυχαν μία από τις πιο ιστορικές ανατροπές στην Premier League.

Ενώ οι παίκτες της Τσέλσι γιόρτασαν την ανατροπή, ο προπονητής τους, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εθεάθη να τρέχει γύρω από το γήπεδο αφού ο Πάλμερ ράγισε τις καρδιές της Γιουνάιτεντ με το τελευταίο νικητήριο γκολ στην ιστορία της Premier League.

Ωστόσο, ο Ποτσετίνο, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι, είπε ότι τέτοια συναισθήματα πρέπει να είναι οργανικά, αφού δέχθηκε κριτική για την έλλειψη πάθους του στα γήπεδα και ότι αντιλαμβανόταν ότι αγωνίζεται να ταυτιστεί με τους οπαδούς της Τσέλσι.

«Πάθος δεν είναι να είσαι τρελός που κάνει ανόητα πράγματα στα άκρα... Δεν είμαι έτσι», δήλωσε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μετά το παιχνίδι. «Η ομάδα πρέπει να δείξει πάθος με 11 παίκτες στο γήπεδο, να τρέχουν, να προσπαθούν απεγνωσμένα να ανακτήσουν την μπάλα και να σκοράρουν. Νομίζω ότι αυτό είναι το πάθος που πρέπει να δουν οι οπαδοί μας», είπε ο Αργεντινός.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εξήγησε ότι για τη δουλειά του «Χρειάζομαι να είμαι κλινικός, ήρεμος και αναλυτικός για να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι. Στο τέλος του αγώνα, φυσικά, δείξε το πάθος σου όπως έδειξα σήμερα... Δεν είναι τσίρκο που χρειάζεσαι ένας κλόουν στη γραμμή της μπάντας».

«Δεν είμαι κλόουν, είμαι ο προπονητής, αν κάποιος θέλει κλόουν ας ψάξει να βρει», είπε ο 52χρονος προπονητής.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους φίλους των Λονδρέζων που δεν είχαν φύγει νωρίς να παραληρούν, την ώρα που οι παίκτες του Έρικ τεν Χαχ προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μπήκε γερά στο κόλπο της εξόδου στην Ευρώπη, την ώρα που η Γιουνάιτεντ κινδυνεύει να μπλέξει.