Ποτσετίνο στους παίκτες του: «Δεν είναι δικαιολογία να είσαι νέος και άπειρος, να απαιτήσετε περισσότερα από τον εαυτό σας»

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

i

PrTScr

Ποτσετίνο στους παίκτες του: «Δεν είναι δικαιολογία να είσαι νέος και άπειρος, να απαιτήσετε περισσότερα από τον εαυτό σας»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μίλησε εν όψει της αναμέτρησης της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες και θα πρέπει η ομάδα του να βγάλει αντίδραση.

Η Τσέλσι υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (4/4, 22:15) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με φόντο την 31η αγωνιστική της Premier League.

Παρά τις δαπάνες, η Τσέλσι παλεύει για σταθερότητα και μετά το Σαββατιάτικο 2-2 από την Μπέρνλι που απειλείται με υποβιβασμό, ο λονδρέζικος σύλλογος βρίσκεται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 40 βαθμούς. Από την πλευρά τους οι κόκκινοι διάβολοι είναι στην 6η θέση με 48 πόντους.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, ο τεχνικός των Λονδρέζων, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τόνισε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες και θα πρέπει η ομάδα του να βγάλει αντίδραση.

«Δεν είναι δικαιολογία να είσαι νέος και άπειρος. Δεν υπάρχει χρόνος για βελτίωση, ο ανταγωνισμός είναι τόσο υψηλός στην Premier League και στον σύλλογο.

Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια, να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε πιο ανταγωνιστική ως ομάδα. Δεν θέλουμε να είμαστε απλώς μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο για διασκέδαση. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί», ανέφερε αρχικά ο Αργεντίνος προπονητής.

Ερωτηθείς εάν φοβάται ότι η νοοτροπία της ομάδας του τους εμποδίζει να αγωνιστούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, είπε: «Ένα παράδειγμα είναι το τελευταίο παιχνίδι. Γι' αυτό είμαστε σε διαδικασία να χτίσουμε κάτι. Γι' αυτό δεν κερδίζουμε με τον τρόπο που περιμένουμε.

Είναι επειδή πρέπει ακόμα να δημιουργήσουμε μια νοοτροπία που θα μας βοηθήσει. Πρέπει να απαιτήσετε περισσότερα από τον εαυτό σας και τους συμπαίκτες σας. Το δυναμικό υπάρχει αλλά πρέπει να κερδίσουμε σήμερα», πρόσθεσε.