Ο Φόντεν είχε... κέφια έκανε χατ τρικ και η Σίτι έριξε «τεσσάρα» στην Άστον Βίλα
i

©Photo by Michael Regan/Getty Images

Ο Φόντεν είχε... κέφια έκανε χατ τρικ και η Σίτι έριξε «τεσσάρα» στην Άστον Βίλα

Δημήτρης Χούπης 00:11 - 04.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:12 - 04.04.2024

Η Μάντσεστερ Σίτι με πρωταγωνιστή τον Φόντε, που πέτυχε χατ τρικ, επικράτησε με 4-1 της Άστον Βίλα και συνεχίζει στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Συνεχίζει στο κυνήγι της κορυφής η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» επικράτησαν με 4-1 της Άστον Βίλα έχοντας πρωταγωνιστή τον Φιλ Φόντεν, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Στο πρώτο μέρος οι «πολίτες» μπήκαν πιο δυναμικά στον αγώνα και στο 12' άνοιξαν το σκορ με τον Ρόδρι. Ο Ντοκού πήρε την μπάλα από τα δεξιά, έκανε μια συρτή σέντρα και ο Ισπανός μέσος με πλασέ «νίκησε» τον Όλσεν για το 1-0. Ωστόσο οι «βίλανς» ισοφάρισαν οκτώ λεπτά μετά.

Οι παίκτες του Ουνάι Έμερι συνεργάστηκαν ωραία, ο Ντουράν πήρε την μπάλα από τον Ρότζερς και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Στη συνέχεια η Σίτι είχε δύο καλές στιγμές με τους Γκρίλις και Άλβαρες, μέχρι να φτάσει το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Φόντεν ανέλαβε μια εκτέλεση φάουλ και έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ήταν καλύτερος, με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες. Οι «πολίτες απείλησαν με Ντοκού και Μπερνάρντο, αλλά και η Άστον Βίλα είχε τις στιγμές της με τον Ντάγκλας Λουίς και τον Λενγκλέ χωρίς ωστόσο να βρουν εστία.

Δεν έπεισε αλλά νίκησε και ανέβηκε στην κορυφή η Άρσεναλ - «Λευκή» ισοπαλία στο Λονδίνο ανάμεσα σε Μπρέντφορντ και Μπράιτον
PREMIER LEAGUE

23:27 - 03.04.2024

Δεν έπεισε αλλά νίκησε και ανέβηκε στην κορυφή η Άρσεναλ - «Λευκή» ισοπαλία στο Λονδίνο ανάμεσα σε Μπρέντφορντ και Μπράιτον

Η Άρσεναλ μπορεί να μην έπεισε αλλά νίκησε με 2-0 τη Λούτον και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι στο Λονδίνο ανάμεσα στην Μπρέντφορντ και την Μπράιτον, με τις «μέλισσες» να βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Από εκεί και έπειτα το παιχνίδι άνηκε στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Στο 62ο λεπτό η Σίτι έκανε τρία τα τέρματά της με τον Φόντεν και ο ίδιος πέτυχε χατ τρικ στο 70ο λεπτό.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ