Ειρωνικός Γκουαρντιόλα: «Είμαι το πιο διάσημο άτομο στη Σίτι, τα κάνω όλα για τις κάμερες» (vid)

Πεπ Γκουαρντιόλα

i

PrtScr

Ειρωνικός Γκουαρντιόλα: «Είμαι το πιο διάσημο άτομο στη Σίτι, τα κάνω όλα για τις κάμερες» (vid)

Κώστας Τόπας 09:28 - 03.04.2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα με ειρωνικό ύφος απάντησε στους δημοσιογράφους, για τον έντονο διάλογο που είχε με τον Τζακ Γκρίλις μετά την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο θυμός του Πεπ Γκουαρντιόλα για τον Τζακ Γκρίλις στο «Έτιχατ» μετά την ισοπαλία (0-0) κόντρα στην Άρσεναλ έχει προκαλέσει τεράστια κριτική στην Αγγλία. Και ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, ενόψει της μονομαχίας με την Άστον Βίλα, θέλησε να δώσει απαντήσεις στους δημοσιογράφους για το εν λόγω θέμα.

«Το κάνω για τις κάμερες, για τον εγωισμό μου. Είμαι το πιο διάσημο άτομο στην ομάδα, αν είμαι μπροστά στην κάμερα μπορώ να κοιμηθώ γιατί έχω απίστευτη ικανοποίηση», είπε ειρωνικά ο Πεπ. «Πάντα προσπαθώ να επικρίνω τους παίκτες και να τους κάνω να αισθάνονται πόσο κακοί είναι. Όταν ο Έρλινγκ σκοράρει τρία γκολ, οι έπαινοι πρέπει να είναι για μένα, όχι για εκείνον. Οι έπαινοι είναι πάντα για μένα, όχι για τους παίκτες», τόνισε στη συνέχεια ο Καταλανός τεχνικός.

Τα σχόλια άφησαν πολλούς στον Τύπο με χαμόγελα, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι παίζει έναν κρίσιμο αγώνα για τις φιλοδοξίες του τίτλου κόντρα στην Άστον Βίλα το βράδυ της Τετάρτης (03/04, 21:15).

Υπενθυμίζεται ότι, αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα κόντρα στην Άρσεναλ το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι κάμερες απαθανάτισαν τον Γκουαρντιόλα σε μια παθιασμένη συζήτηση με τον αναπληρωματικό Γκρίλις, ο οποίος πέρασε στη θέση του Κόβασιτς στο 61ο λεπτό.

Ενώ η ακριβής φύση της συζήτησης παραμένει ασαφής, ήταν προφανές ότι ο Καταλανός τεχνικός εξέφραζε τη δυσαρέσκειά του για την απόδοση του Άγγλου μεσοεπιθετικού στον αγωνιστικό χώρο, αφού είδε τη Σίτι να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0), καθώς χρησιμοποίησε ζωηρά τα χέρια του για να αποδείξει την άποψή του στον Γκρίλις ο οποίος συνέχισε να κουνάει το κεφάλι του καταφατικά.

Το τέλος πλησιάζει: Πότε θα αναδειχθούν πρωταθλητές Λεβερκούζεν, Ίντερ και Παρί Σεν Ζερμέν
SERIE A

09:11 - 03.04.2024

Το τέλος πλησιάζει: Πότε θα αναδειχθούν πρωταθλητές Λεβερκούζεν, Ίντερ και Παρί Σεν Ζερμέν

Ιντερ, Παρί Σεν Ζερμέν και Λεβερκούζεν βρίσκονται αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλήματος. Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης κυριαρχεί στη La Liga και η Premier League είναι πιο ανοιχτή από ποτέ με Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Σίτι να δίνουν μάχη σώμα με σώμα μέχρι το φινάλε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκουαρντιόλα παρατηρείται να προειδοποιεί τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο. Τον Αύγουστο του 2023, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στην Premier League εναντίον της Μπέρνλι, είχε μια έντονη ανταλλαγή απόψεων με τον Έρλινγκ Χάαλαντ αμέσως μετά το σφύριγμα του ημιχρόνου, παρά το γεγονός ότι ο επιθετικός σημείωσε ένα τέρμα σε εκείνο το διάστημα.