Εξαλλος Γκουαρντιόλα: Εκανε «ντου» στον αγωνιστικό χώρο για να τα ψάλει στον Γκρίλις (vid)

Τζακ Γκρίλις & Πεπ Γκουαρντιόλα

i

PrtScr

Εξαλλος Γκουαρντιόλα: Εκανε «ντου» στον αγωνιστικό χώρο για να τα ψάλει στον Γκρίλις (vid)

Κώστας Τόπας 11:14 - 01.04.2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν δίστασε μετά το τελευταίο σφύριγμα της «λευκής» ισοπαλίας της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ, να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και να τα πει σε έντονο ύφος με τον Τζακ Γκρίλις.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επέπληξε τον Τζακ Γκρίλις στον αγωνιστικό χώρο μετά το τελευταίο σφύριγμα στο 0-0 της Μάντσεστερ Σίτι εναντίον της Άρσεναλ.

Η νυν πρωταθλήτρια της Premier LeagueΣίτι και η περσινή δευτεραθλήτρια Άρσεναλ έπρεπε να αρκεστούν σε έναν βαθμό σε μια κρίσιμη σύγκρουση για τον τίτλο στο «Έτιχαντ». Η αμυντική εστίαση και η έλλειψη ποιότητας στο τελευταίο τρίτο οδήγησαν τις ομάδες σε μια υπόθεση εγκλωβισμού, χωρίς καμία από αυτές να είναι ευχαριστημένες ή δυσαρεστημένες με το αποτέλεσμα.

Ωστόσο, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αμέσως μετά το φινάλε, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να τα πει σε έντονο ύφος με τον Τζακ Γκρίλις μπροστά στις κάμερες. Ο Καταλανός τεχνικός φάνηκε να επικρίνει τον Άγγλο διεθνή εξτρέμ του για μια συγκεκριμένη στιγμή στο παιχνίδι, με τον Γκρίλις να ακούει προσεκτικά τον προπονητή του, όντας απογοητευμένος με την εμφάνισή του.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός δεν είχε απαραίτητα αντίκτυπο στο παιχνίδι, αλλά ακόμη και οι οπαδοί της Σίτι θα είχαν παραδεχτεί ότι δεν ήταν ο χειρότερος παίκτη της ομάδας τους. Από την άλλη, δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι εξέφρασαν την ενόχλησή τους για την περίεργη συμπεριφορά του Γκουαρντιόλα, ο οποίος δεν δίστασε να τα βάλει με τον Γκρίλις μπροστά στις κάμερες.

«Γιατί ο Γκουαρντιόλα επιμένει να τα βάζει με κάποιον στο τέλος του αγώνα μπροστά στις κάμερες; Και γιατί με τον Γκρίλις;», έγραψε ένας οπαδός στα social media, ενώ ένας άλλος ανέβασε στο Twitter: «Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί μερικές φορές να είναι γατάκι. Επικρίνει δημόσια τον Γκρέαλις στον αγωνιστικό χώρο για να δει ο κόσμος».