Σίτι και Άρσεναλ κόλλησαν στο «μηδέν», αλλά η Λίβερπουλ χαμογελά!
i

©Photo by Justin Setterfield/Getty Images

Σίτι και Άρσεναλ κόλλησαν στο «μηδέν», αλλά η Λίβερπουλ χαμογελά!

Δημήτρης Χούπης 20:26 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:29 - 31.03.2024

Σε ένα κακό παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο Etihad για την 30η αγωνιστική της Premier League, με τη Λίβερπουλ να... χαμογελάει.

Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) έληξε το παιχνίδι στο Etihad ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ για την 30η αγωνιστική της Premier League. Στη δεύτερη θέση παραμένουν οι «κανονιέρηδες» με 65 βαθμούς, στην τρίτη είναι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα με 64. Στην κορυφή με 67 βαθμούς βρίσκεται η Λίβερπουλ.

Στην αρχή του πρώτου μέρους ο αγώνας δεν είχε ρυθμό, με τη Σίτι να έχει την μπάλα στα πόδια της, δίχως όμως να καταφέρει να απειλήσει. Η Άρσεναλ όμως ήταν αυτή που είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού, με τον Ζεσούς που σούταρε από καλό σημείο αλλά έστειλε την μπάλα λίγο έξω.

Ο Άκε στη συνέχεια είχε κι αυτός τη στιγμή του με κεφαλιά, αλλά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι «κανονιέρηδες» ήταν πιο απειλητικοί. Σε δύο καλές στιγμές της ομάδας του Λονδίνου, ο Ζεσούς δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στη δεύτερη άργησε αρκετά και κόπηκε από την άμυνα της Σίτι. Κάπως έτσι το πρώτο μέρος έληξε χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι «κανονιέρηδες» ξεκίνησαν όντας πιο κινητικοί, έχοντας και μια καλή στιγμή. Ο Σάκα έκανε μια παράλληλη πάσα από τα δεξιά, αλλά ο Ζεσούς δεν την πρόλαβε για πολύ λίγο να τη στείλει στα δίχτυα. Οι «πολίτες» στη συνέχεια είχαν την μπάλα στα πόδια τους, αλλά όπως και στο πρώτο η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων ήταν εξαιρετική. Στο 84ο λεπτό όμως η Σίτι είχε μια καλή στιγμή, με τον Γκβάρντιολ να παίρνει μια κεφαλιά, τον Χάαλαντ να πετάγεται αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ