Νίκη κορυφής με ανατροπή για τη Λίβερπουλ κόντρα στην Μπράιτον
i

©Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

Νίκη κορυφής με ανατροπή για τη Λίβερπουλ κόντρα στην Μπράιτον

Δημήτρης Χούπης 18:00 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 31.03.2024

Η Λίβερπουλ πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στην Μπράιτον με 2-1 για την 30η αγωνιστική της Premier League, ανεβαίνοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τρίποντο κορυφής με ανατροπή πήρε η Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε με 2-1 της Μπράιτον για την 30η αγωνιστικής της Premier League.

Η ομάδα του Ντε Τσέρμπι «σόκαρε» στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Ντάνι Γουέλμπεκ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έκανε το 1-0. Στη συνέχεια όμως οι «κόκκινοι» πίεσαν και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 27' με τον Ντίας, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κακό διώξιμο της άμυνας της Μπράιτον και έκανε το 1-1.

Η Λίβερπουλ όμως είχε μια καλή στιγμή πριν το ημίχρονο με τον Νούνιες, αλλά ο Βερμπρούχεν είπε «όχι» στον Ουρουγουανό. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεσή τους και απείλησαν με τον ΜακΆλιστερ, ο οποίος βρέθηκε μόνος στο κέντρο της περιοχής, έπιασε μια κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Αυτή δεν ήταν η μόνη καλή στιγμή για τους «κόκκινους», καθώς Νούνιες και Σόμποσλαϊ είχαν τις ευκαιρίες τους, οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Στο 65ο λεπτό η Λίβερπουλ έκανε την ανατροπή. Ο ΜακΆλιστερ έβγαλε μια ωραία κάθετη στον Σαλάχ κι αυτός με πλασέ έκανε το 2-1 για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Οι «γλάροι» είχαν μια καλή στιγμή για να ισοφαρίσουν με τον Γουέλμπεκ, αλλά ο Κέλεχερ έδιωξε σε κόρνερ, ενώ λίγο μετά ο Έλιοτ με κεφαλιά λίγο έλειψε να κάνει το 3-1.

Αδιανόητο φινάλε στο Λονδίνο με δύο γκολ στις καθυστερήσεις: Η κακή Γιουνάιτεντ άντεξε στον... καταιγισμό της Μπρέντφορντ και έφυγε με την ισοπαλία
PREMIER LEAGUE

00:02 - 31.03.2024

Αδιανόητο φινάλε στο Λονδίνο με δύο γκολ στις καθυστερήσεις: Η κακή Γιουνάιτεντ άντεξε στον... καταιγισμό της Μπρέντφορντ και έφυγε με την ισοπαλία

Σε ένα παιχνίδι με αδιανόητο φινάλε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άντεξε στον... καταιγισμό της Μπρέντφορντ και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Στο 86ο λεπτό ο Λαλάνα παραλίγο να σκοράρει, ο οποίος βρέθηκε σε καλό σημείο, αλλά το σουτ του «έξυσε» το δοκάρι του Κέλεχερ. Αυτή η ευκαιρία ήταν και η τελευταία στον αγώνα, με τη Λίβερπουλ να παίρνει μια μεγάλη νίκη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ