Αδιανόητο φινάλε στο Λονδίνο με δύο γκολ στις καθυστερήσεις: Η κακή Γιουνάιτεντ άντεξε στον... καταιγισμό της Μπρέντφορντ και έφυγε με την ισοπαλία

Αδιανόητο φινάλε στο Λονδίνο με δύο γκολ στις καθυστερήσεις: Η κακή Γιουνάιτεντ άντεξε στον... καταιγισμό της Μπρέντφορντ και έφυγε με την ισοπαλία

Γιώργος Σακελλαρίου 00:02 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:03 - 31.03.2024

Σε ένα παιχνίδι με αδιανόητο φινάλε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άντεξε στον... καταιγισμό της Μπρέντφορντ και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Σε ένα τρομερό παιχνίδι στο Λονδίνο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άντεξε στον... καταιγισμό της Μπρέντφορντ, μπήκε μπροστά στο σκορ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ισοφαρίστηκε τρία λεπτά μετά, σε ένα ματς που έληξε ισόπαλο 1-1.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Λονδίνου είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά είτε η μπάλα πήγαινε έξω είτε ο Ονάνα έλεγε «όχι». Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Μπρέντφορντ ήταν στο 24ο λεπτό με τον Τόνεϊ, ο οποίος βγήκε τετ α τετ αλλά το πλασέ του κατέληξε στο δοκάρι. Εννέα λεπτά οι «μέλισσες» είχαν ακόμα ένα δοκάρι με τον Ζάνκα, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή, αλλά στο ημίχρονο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση ήταν σχεδόν ίδια, με την ομάδα του Λονδίνου να είχε το πάνω χέρι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτή τη φορά να ήταν πιο ενεργητική επιθετικά.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν μια καλή στιγμή με τον Χόιλουντ στο 54', αλλά αμέσως μετά η Μπρέντφορντ έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες με τον Γιάρμολουκ, Λιούις - Πότερ και τον Γουισά. Μέχρι το τέλος του αγώνα οι παίκτες του Τόμας Φρανκ είχαν αρκετές ευκαιρίες για να βρουν το γκολ της νίκης, αλλά ήταν άστοχοι σε όλες.

Παρόλα αυτά οι «κόκκινοι διάβολοι» κόντρα στη ροή του αγώνα βρήκαν το γκολ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μέισον Μάουντ. Ωστόσο τρία λεπτά μετά ο Αγιέρ ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ