Επιστροφή στις νίκες και στην τετράδα για την Άστον Βίλα
i

©Photo by Michael Regan/Getty Images

Επιστροφή στις νίκες και στην τετράδα για την Άστον Βίλα

Δημήτρης Χούπης 21:29 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:30 - 30.03.2024

Η Άστον Βίλα επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 της Γουλβς. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Μπέρμιγχαμ ανέβηκε ξανά στην τετράδα, που οδηγεί στο Champions League.

Σε τροχιά Champions League συνεχίζει να βρίσκεται η Άστον Βίλα. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι επικράτησε της Γουλβς με 2-0 και ανέβηκε ξανά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Το πρώτο μέρος είχε αρκετό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους για ένα γκολ. Οι «λύκοι» απείλησαν πρώτοι με τον Ντόιλ, ενώ στη συνέχεια η ομάδα του Ουνάι Έμερι βρήκε ένα γκολ με τον Ντάγκλας Λουίς, το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ. Η Γουλβς είχε κι άλλη καλή στιγμή με τον Αΐτ Νουρί, αλλά από εκεί και έπειτα το παιχνίδι άνηκε στη Βίλα.

Στο 28' και το 33' οι γηπεδούχοι έχασαν καλές στιγμές με τον Γουότκινς και τον Παού Τόρες, αλλά στο 35ο λεπτό οι «βίλανς» μπήκαν μπροστά στο σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ η άμυνα της Γουλβς δεν έδιωξε καλά, η μπάλα στρώθηκε στον Ντιαμπί και εκείνος με ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα από το Γουλβερχάμπτον είχε μια καλή στιγμή με τον Λεμινά, του οποίου το σουτ μπλόκαρε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες. Οι «βίλανς» όμως στο 65' βρήκαν και δεύτερο τέρμα με τον Κόνσα, ο οποίος πήγε να κάνει μια σέντρα σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ