Χωρίς Γουόκερ και Στόουνς η Σίτι κόντρα στην Άρσεναλ

Χωρίς Γουόκερ και Στόουνς η Σίτι κόντρα στην Άρσεναλ

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:30 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 29.03.2024

Χωρίς τους Κάιλ Γουόκερ και Τζον Στόουνς θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Άρσεναλ, για την 30ή αγωνιστική της Premier League.

Με δύο σημαντικές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί η Μάντσεστερ Σίτι το απόγευμα της Κυριακής (31/3, 18:30) στο «Έτιχαντ» κόντρα στην Άρσεναλ, με φόντο την 30ή αγωνιστική της Premier League

Συγκεκριμένα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Τζον Στόουνς και Κάιλ Γουόκερ, αφού αμφότεροι τραυματίστηκαν με την εθνική Αγγλίας. «Είναι αυτό που είναι», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός την Παρασκευή (29/3).

Στα θετικά, για τους φίλους της αγγλικής ομάδας, ο Έντερσον, ο οποίος απουσίασε από τον προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Νιούκαστλ στις 16 Μαρτίου «τα πηγαίνει πολύ καλύτερα», όπως δήλωσε ο Γκουαρντιόλα.

Η Σίτι βρίσκεται στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 63 βαθμούς με 10 αγώνες να απομένουν για το φινάλε της φετινής Premier League. Ένας βαθμός χωρίζει τις τρεις πρώτες ομάδες μετά από 28 αγώνες της σεζόν για πρώτη φορά από το 2014, με την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ να έχουν 64 βαθμούς και τους Λονδρέζους να προηγούνται στη διαφορά τερμάτων.

Οι «πολίτες» είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα από τις 6 Δεκεμβρίου, αλλά έφερε ισοπαλία σε δύο από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της ισοπαλίας 1-1 με τη Λίβερπουλ, νωρίτερα αυτό το μήνα. Η Άρσεναλ έχει κερδίσει οκτώ διαδοχικά παιχνίδια και έχει πετύχει 33 γκολ.

Στη συνέχεια ο Γκουαρντιόλα αναφέρθηκε στον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος προπονήθηκε αυτή την εβδομάδα και αναμένεται να παίξει παρά το πρόβλημα στη βουβωνική χώρα.

 «Ο Κέβιν είναι ένας πραγματικά σημαντικός παίκτης, ήταν μια δύσκολη σεζόν για αυτόν. Προπονήθηκε πολύ καλά χθες, οπότε θα δούμε τι θα κάνουμε τις επόμενες δύο μέρες», δήλωσε.