Έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Stamford Bridge η Μπέρνλι - Νίκη τετράδας με ανατροπή για την Τότεναμ
i

©Photo by Chloe Knott - Danehouse/Getty Images

Έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Stamford Bridge η Μπέρνλι - Νίκη τετράδας με ανατροπή για την Τότεναμ

Δημήτρης Χούπης 19:03 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:05 - 30.03.2024

Η Μπέρνλι πήρε σημαντικό βαθμό (2-2) στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι, την ίδια ώρα που η Τότεναμ πήρε τη νίκη με ανατροπή με 2-1 απέναντι στη Λούτον.

Η Μπέρνλι των δέκα παικτών έφυγε με έναν πολύ σημαντικό βαθμό από το Λονδίνο. Τσέλσι και «κλάρετς» λοιπόν ήρθαν ισόπαλοι 2-2 για την 30η αγωνιστική της Premier League, ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει κανέναν. Οι «μπλε» βρίσκονται στην 11η θέση με 40 βαθμούς, ενώ την ίδια ώρα η Μπέρνλι είναι προτελευταία με 18 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τη Νότιγχαμ που είναι εκτός ζώνης του υποβιβασμού.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους για ένα γκολ. Το οποίο οι «μπλε» το βρήκαν με τον Ντισασί στο 21ο λεπτό, αλλά μετά από εξέταση της φάσης το γκολ ακυρώθηκε γιατί υπήρχε χέρι. Παρόλα αυτά η ομάδα του Λονδίνου πίεσε και τελικά βρήκε το γκολ με τον Πάλμερ.

Ο Μούντρικ κέρδισε ένα πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Ασινιόν, ο οποίος στην ίδια φάση δέχτηκε και κόκκινη κάρτα, ενώ αποβλήθηκε και ο προπονητής της Μπέρνλι, Βενσάν Κομπανί για διαμαρτυρία. Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Πάλμερ και έστειλε στα δίχτυα την μπάλα για το 1-0 της Τσέλσι. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους οι «κλάρετς» ισοφάρισαν με τον Κουλέν, ο οποίος συνεργάστηκε ωραία με τον Μπράουνχιλ και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 78ο λεπτό η ομάδα του Λονδίνου πήρε το προβάδισμα ξανά. Μετά από τρομερή συνεργασία, η μπάλα κατέληξε στον Πάλμερ, ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 2-1 για την Τσέλσι. Ωστόσο η Μπέρνλι ισοφάρισε και πάλι με τον Ο' Σέι, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Τότεναμ - Λούτον

Η Τότεναμ πήρε σημαντική νίκη με ανατροπή, επικρατώντας της Λούτον με 2-1 για την 30η αγωνιστική της Premier League και ανέβηκε, προσωρινά στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι «hatters»... σόκαραν την Τότεναμ μόλις στο 3ο λεπτό. O Τσονγκ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ένα ωραίο σουτ έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Στη συνέχεια τα «σπιρούνια» πίεσαν για να βρουν την ισοφάριση, αλλά Βέρνερ και Σον δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Ό,τι δεν μπόρεσαν να κάνουν στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Ποστέκογλου, το έκανε ο Καμπορέ στο 51ο λεπτό, αφού άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Σον στο 86ο λεπτό έδωσε στα «σπιρούνια» το προβάδισμα, ο οποίος μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα κάπου κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ