Η Τσέλσι σε μπελάδες: Πλήρωσε 62 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη που έπαιξε μόνο μισή ώρα και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν

Ρομέο Λάβια

i

PrtScr

Η Τσέλσι σε μπελάδες: Πλήρωσε 62 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη που έπαιξε μόνο μισή ώρα και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν

Κώστας Τόπας 09:23 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:24 - 29.03.2024

Ο Ρομέο Λάβια, ο 19χρονος Βέλγος που εντάχθηκε από τη Σαουθάμπτον, «υπέστη σημαντικό τραυματισμό στον μηρό» και δεν θα παίξει ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ρομέο Λάβια, ένας νεαρός από το Βέλγιο που εντάχθηκε στην Τσέλσι από τη Σαουθάμπτον με αντάλλαγμα 62 εκατομμύρια ευρώ στα μέσα του 2023, έχει παίξει μόλις 32 λεπτά μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν με τη φανέλα των «μπλε» και δεν θα παίξει ξανά τη φετινή σεζόν, λόγω τραυματισμού.

Μέσω επίσημης ιατρικής έκθεσης, ο σύλλογος του Λονδίνου ανέφερε την ιατρική γνωμάτευση στον 19χρονο μέσο. «Οι πρόσφατες ιατρικές αξιολογήσεις επιβεβαίωσαν ότι ο Λαβιά, η οποία υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον μηρό κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας τον Δεκέμβριο, δεν θα παίξει ξανά αυτή τη σεζόν», αναφέρει το δελτίο Τύπου των Λονδρέζων.

Ο Λάβια είχε κάνει εξαιρετική σεζόν στη Σαουθάμπτον και μάλιστα κλήθηκε για την εθνική Βελγίου. Στο μεταγραφικό παζάρι, η Τσέλσι πάλεψε σώμα με σώμα με τη Λίβερπουλ για τη μεταγραφή του και πλήρωσε μια περιουσία.

Ο παίκτης - που έπαιξε επίσης στη Μάντσεστερ Σίτι και έκανε το ντεμπούτο του υπό τον Πεπ Γκουαρντιόλα - τραυματίστηκε αμέσως μόλις έφτασε στους «μπλε» και έκανε το ντεμπούτο του μόλις τον Δεκέμβριο του 2023, αγωνιζόμενος 32 λεπτά στη νίκη με 2-1 εναντίον της Κρίσταλ Πάλας. Εκείνο το ματς ήταν το μοναδικό που έπαιξε αυτή τη σεζόν... και θα είναι το μοναδικό.

Ο Λάβια εξέφρασε την δυσαρέσκεια του λέγοντας: «Γεια σας οικογένεια της Τσέλσι, όπως γνωρίζετε, παρά τις αμέτρητες προσπάθειές μου, θα χάσω το υπόλοιπο της σεζόν. Αυτή ήταν μια απογοητευτική σεζόν για μένα που δεν μπορούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου.

Τελικά ποιος κάνει το κουμάντο στην Τσέλσι; Ο Μπόελι έχει μόλις το 13%, ποιοι κρύβονται από πίσω
PREMIER LEAGUE

10:09 - 08.03.2024

Τελικά ποιος κάνει το κουμάντο στην Τσέλσι; Ο Μπόελι έχει μόλις το 13%, ποιοι κρύβονται από πίσω

Ο Τοντ Μπόελι έχει βρεθεί αδίκως στο στόχαστρο των οπαδών της Τσέλσι, καθώς όπως αποκαλύφθηκε ο Αμερικανός δεν είναι εκείνος ο οποίος κάνει κουμάντο στους Λονδρέζους.

Αγαπώ αυτή την ομάδα, αυτή την ασπίδα και το να είμαι στο γήπεδο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Πιστέψτε ότι έχω δώσει τα πάντα κάθε μέρα για να επιστρέψω. Σας ευχαριστώ για την αγάπη, την υποστήριξη και την κριτική γιατί όλα με επηρεάζουν θετικά και με κρατούν. Ανυπομονώ να το επιστρέψω και να μοιραστούμε μαζί πολλές ξεχωριστές στιγμές. Τα λέμε σύντομα», είπε.