Η Νιούκαστλ με επική ανατροπή πήρε τη ματσάρα με την Γουέστ Χαμ
i

©Photo by Michelle Mercer/Newcastle United via Getty Images

Η Νιούκαστλ με επική ανατροπή πήρε τη ματσάρα με την Γουέστ Χαμ

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:43 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:58 - 30.03.2024

Η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε κόντρα στην έδρα της Νιούκαστλ με 1-3, όμως οι γηπεδούχοι με σπουδαία ανατροπή επικράτησαν με 4-3, για την 30ή αγωνιστική της Premier League.

Σε ένα συναρπαστικό ματς στο «Σαιντ Τζέιμς Παρκ», η Νιούκαστλ με επική ανατροπή επικράτησε κόντρα στην Γουέστ Χαμ με 4-3, για την 30ή αγωνιστική της Premier League.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Έντι Χάου βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 43 βαθμούς, στο -1 από τα «σφυριά», έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και μόλις στο 6ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλεξάντερ Ισάκ.

Ωστόσο η χαρά στο στρατόπεδο των «καρακαξών» κράτησε για λίγο. Στο 21' ο Λούκας Πακετά με εξαιρετική μακρινή μπαλιά βρήκε τον Μάικλ Αντόνιο και εκείνος με κοντινό σουτ έφερε το ματς στα ίσια, ενώ στο 45+10 η Γουέστ Χαμ έκανε την ανατροπή με τον Μοχάμεντ Κούντους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο 48ο λεπτό έκαναν το 3-1 με τον Τζάροντ Μπόουεν.

Από εκεί και μετά η Νιούκαστλ κυριάρχησε. Στο 77ο λεπτό ο Ισάκ από την άσπρη βούλα μείωσε σε 2-3 για τους γηπεδούχους, ενώ ο Χάρβει Μπαρνς με τα δύο τέρματα που πέτυχε (83', 90') ολοκλήρωσε την σπουδαία ανατροπή για τη Νιούκαστλ με 4-3.

Μάλιστα στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έμειναν και με παίκτη λιγότερο στο ματς, μετά την αποβολή του Άντονι Γκόρντον με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 30ής ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (31ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ