Τί είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Άρνολντ για τη Ρεάλ: «Μπορούν να με αγοράσουν στο FIFA»

Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ

i

©PrtScr

Τί είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Άρνολντ για τη Ρεάλ: «Μπορούν να με αγοράσουν στο FIFA»

Στέλιος Βαρδάκης 11:40 - 23.03.2024

Το όνομα του Αλεξάντερ Άρνολντ συνδέθηκε με αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού το συμβόλαιο του Άγγλου διεθνή με τη Λίβερπουλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Μεταγραφικό ντεμαράζ φαίνεται πως ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του καλοκαιριού. Η «βασίλισσα» έχει ήδη κινηθεί για για την απόκτηση τόσο του Κιλιάν Εμπαπέ, όσο και του Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου. Μπορεί να μην υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις όμως είναι δύο περιπτώσεις που δεδομένα απασχολούν το σύλλογο και έχει συνομιλίες με τους παίκτες.

Ωστόσο, η Ρεάλ δεν σταματάει εκεί καθώς θέλει να ταράξει τα νερά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου με ακόμα μία μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση. Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες γίνεται λόγος ότι η 14 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης ρίχνει κλεφτές ματιές στην υπόθεση του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ.

Το συμβόλαιο του 25χρονου δεξιού μπακ με τη Λίβερπουλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συζήτηση με την ομάδα για ανανέωση. Η αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ στο τέλος της σεζόν έχει αναγκάσει τους Κόκκινους να αλλάξουν τις προτεραιότητές τους και οι συζητήσεις για ανανεώσεις κομβικών παικτών να γίνουν αργότερα.

Το καλοκαίρι του 2025 ολοκληρώνονται τα συμβόλαια κι άλλων σημαντικών παικτών της Λίβερπουλ όπως του Φαν Ντάικ και του Σαλάχ και για αμφότερους δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις ακόμα για ανανέωση.

Παρόλα αυτά, είναι δεδομένο ότι η ομάδα του Μερσεϊσάιντ δεν έχει κάποια πρόθεση να πουλήσει τον Άρνολντ. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής είναι γέννημα θρέμμα της πόλης και των ακαδημιών της Λίβερπουλ, ενώ τη φετινή σεζόν έχει και αναβαθμισμένο ρόλο στην ομάδα του Κλοπ αφού είναι υπαρχηγός, πίσω μόνο από τον Φαν Ντάικ.

Ρομπίνιο, Ντάνι Άλβες, Ροναλντίνιο και Άντονι: Οι Βραζιλιάνοι χορεύουν «σάμπα» στη φυλακή
REST OF THE WORLD

10:28 - 22.03.2024

Ρομπίνιο, Ντάνι Άλβες, Ροναλντίνιο και Άντονι: Οι Βραζιλιάνοι χορεύουν «σάμπα» στη φυλακή

Αυτή την εβδομάδα οι πρώην Βραζιλιάνοι παίκτες, Ρομπίνιο και Ντάνι Άλβες αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης. Είναι απλώς οι τελευταίοι παίκτες της «Σελεσάο» που βρέθηκαν στο επίκεντρο λόγω σκανδάλων.

Ο Άρνολντ έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα το 2016 και έκτοτε έχει κατακτήσει όποιο πιθανό τίτλο μπορούσε με τους Ρεντς. Συνολικά, έχει καταγράψει 302 εμφανίσεις με τη Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 18 γκολ και 82 ασίστ. Κι όλα αυτά ενώ είναι μόλις 25 ετών.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του συνδέεται με αυτό της Ρεάλ. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το Νοέμβριο του 2023 με τον ίδιο τότε να απαντάει σε αυτά τα σενάρια με αφοπλιστικό τρόπο. «Μπορούν να με αγοράσουν στο FIFA», είχε πει τότε ο υπαρχηγός των Κόκκινων.

Πάντως, είναι λογικό ότι όσο δεν υπάρχουν νεότερες εξελίξεις με το συμβόλαιό του, να υπάρχουν και σενάρια τα οποία θα τον συνδέουν με κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.